Daniel Brühl (galériánkban) visszatér a Disney+-on, a német származású színész ugyanis a jövőben Karl Lagerfeld divattervezőt alakítja majd a róla szóló életrajzi sorozatban.

Karl Lagerfeld sorozatot már hónapok óta bejelentette a Disney+, noha az elmúlt időszakban meglehetősen csendes volt a Kaiser Karl cím alatt futó projekt. Most viszont végre hivatalossá vált a szereposztás, Brühl mellett pedig olyan további nevek jönnek, mint Théodore Pellerin mint Jacques de Bascher, Arnaud Valois mint Yves Saint Laurent és Alex Lutz mint Pierre Bergé. Agnès Jaoui pedig Gaby Aghiont, a Chloé divatház alapítóját fogja alakítani.

Kétségtelen, hogy Brühl napjaink egyik legismertebb német színészei közé tartozik, aki a Good Bye Lenin!-ben nyújtott alakításával vált népszerűvé, korábban pedig Quentin Tarantino rendezővel is dolgozott együtt a Becstelen brigantykban. 

Ezzel egyidejűleg egy egész estés Lagerfeld film is készül, amelyben Jared Leto alakítja majd a legendás divattervezőt.

dráma | romantikus | szatíra | vígjáték

A csodák éve, 1989 után az egykori Kelet-Berlinben az élet nagyon sokat változik. Minderről mit sem sejt Frau Kerner, aki hosszú hónapokon át feküdt kómában, ám a változások... több»