A rajongók számára valószínűleg Daniel Day-Lewis nevével forrt össze az utóbbi években a film. Az Oscar-díjas színész egyik legemlékezetesebb alakítását nyújtotta a klasszikusnak számító regényfolyam 1992-es filmadaptációjában.

James Fenimore Cooper művéből azonban több jobbnál jobb feldolgozás is készült az elmúlt évszázad során, most azonban felröppent a hír, hogy a történet sorozatváltozatban is napvilágot lát.

A produkción ráadásul nem kis nevek dolgoznak, hiszen a munkálatokban egész biztosan részt venne a True Detective alkotója, Cary Fukunaga és Nicholas Osborne, illetve a televíziózás világában szintén nagyágyúnak számító, Nicole Kassell.

Kassel többek között a készülő Watchmen sorozatváltozatán is dolgozik, de neve olyan sorozatokból lehet ismert a nézők számára, mint a Castle RockGyilkos hajszaDöglött aktákBriliáns elmék.

Bár egyelőre nincs hír arról, hogy konkrétan mikor is érkezne a tévé képernyőire az új sorozatváltozat, de nem kétség, a közeljövőben újabb hírek láthatnak napvilágot ezzel kapcsolatban.