Egy ideje már tudható, hogy sorozat készül a Twisted Metal videojátékból, és bár az utóbbi időben meglehetősen csendes volt a projekt háza tája, most végre kaptunk némi ízelítőt a produkcióból.

A The Last of Us sikere után ezúttal a Peacock rukkolt elő egy őrülete videojáték adaptációjával, amelyet talán úgy lehetne jellemezni, hogy a Mad Max, a Mortal Kombat és a Death Race keveréke.

“Hőseink” irányított rakétákkal, lángszórókkal és gépfegyverekkel felszerelt járgányokon esnek egymás torkának egy halálos versenyen. A most megjelent előzetes pedig egy igencsak hatásos betekintést nyújt abból, mire is számíthatnak a nézők.

A Twisted Metal főszerepében egyébként a Marvel sztárja, Anthony Mackie, lesz látható, további szerepekben pedig érkezik Thomas Haden Church, Will Arnett, Stephanie Beatriz, Ritchie Montgomery, Lara Grice és Neve Campbell.

akció | kaland | vígjáték

Egy motoros srác új esélyt kap egy jobb életre, de csak azzal a feltétellel, ha egy titokzatos küldetés keretében sikeresen kézbesít egy csomagot egy posztapokaliptikus... több»