92 Mátrix  (1999)

2017 óta tartja lázban a rajongókat a hír, hogy elkészül a Mátrix 4, és bár az utóbbi időben ritkábban lehetett hallani a produkcióról, a Variety magazin legfrissebb értesülései szerint a Warner Bros. gőzerővel dolgozik a filmen.

Az most már szinte biztosra vehető, hogy a régi felállásból Keanu Reeves és Carrie-Anne Moss is visszatér, és bár a film cselekménye egyelőre nem ismert, az mégiscsak sokat elmondhat róla, hogy a stúdió egy fiatal színészt szeretne castingolni egy fiatal Neo szerepére.

A filmes berkekben ráadásul máris felmerült Timothee Chalamet neve, és bár a hírt egyelőre a stúdió nem erősítette meg, könnyen lehet, hogy a fiatal színész nagy eséllyel megkaphatja a szerepet. Chalamet neve olyan produkciókból lehet ismerős a nézőknek, mint a Szólíts a neveden, illetve a Csodálatos fiú.

A Matrix 4 rendezői székét ezúttal csupán Lana Wachowski foglalja majd el, arról azonban nincs hír, hogy Lilly miért nem vesz részt a munkálatokban. A filmre egyelőre viszont várniuk kell a rajongóknak, hiszen várhatóan 2022-ben kerül majd a mozikba.