Anya Taylor-Joy az elmúlt években Hollywood egyik legkeresettebb színésznőjévé lépett elő, ám úgy tűnik, hogy ettől függetlenül még szeret hétköznapi dolgokat csinálni.

A színésznő a napokban ugyanis egy rövid videót osztott meg az Instagramján, amelyen barátaival együtt látható, amint forró fürdő után egy szál bikiniben belehuppan a hóba. A második videón Anya Taylor-Joy egy másik északi hagyománynak hódol, legalábbis sajátos módon lehúz egy felest a barátai társaságában. Ezt a hagyományt egyébként shotskinak nevezik, a lényege, hogy sílécre erősített poharakból a barátainkkal együtt egyszerre zúdítunk le egy rövidital.

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anya Taylor-Joy (@anyataylorjoy) által megosztott bejegyzés

Végül pedig egy fotót is kapunk, amelyen egy könyvekből álló karácsonyfa látható, amely előtt egy nagyobb termetű perzsa macska látható. Anya Taylor-Joy meglehetősen mozgalmas időszakot tudhat maga mögött, hiszen a 2022-es évben a már említett Az Északi mellett az Amszterdam és A menü filmekben is szerepelt, a jövőben pedig az idén megjelenő Super Mario Bros.: A film lesz hallható a hangja, 2024-ben pedig érkezik a Furiosa.

72 A menü  (2022)

horror | vígjáték

Egy fiatal pár egy csendes kis szigetre utazik, hogy egy fantasztikus gasztronómiai élményben vegyen rész, a főszakács azonban tartogat néhány meglepetést számukra. Mark... több»