Bennfentes filmtipp: 4 új film, ami miatt érdemes lesz moziba menned a héten

Izgalmas hétnek nézünk elébe a mozikban! Nem csak azért, mert egy ígéretes norvég horror fog debütálni vagy mert az egyik leghíresebb autós videojáték alapján készült egy új film. És nem is csak azért, mert a kedvenc harcművész teknőceink új kalandokra indulnak a mozivásznon. Hanem azért is, mert a sokak által a valaha volt legjobb Batman-film visszatér a mozikba – digitálisan felújított, 4K-s változatban!

#4

horror | thriller

Telekom TVGO

Tilly, Monica, Peter és Allison autóbalesetet szenvednek. Allison belehal a sérüléseibe, és a temetésen Allison nagybátyja szembekerül a barátokat, mert őket hibáztatja a lány... több»

Egy baráti társaság autóbalesetet szenved. Az egyik tinédzser belehal a sérüléseibe, nagybátyja pedig a barátait okolja a haláláért. A társaság egy vidéki nyaralóba utazik, hogy csendesen gyászoljanak és csak maguk legyenek. A külvilágtól elzárt nyaraló kezdetben a békét és nyulgalmat kínálja, ám aztán megmagyarázhatatlan események veszik kezdetüket, majd a fiatalok olyan hangfelvételeket kezdenek el hallani, amelyek a baleset során készültek és egy sötét titokról árulkodnak. Amikor pedig feltűnik egy álarcos ámokfutó és terrorizálni kezdi a tinédzsereket, már a saját életük a tét. Csütörtöktől a mozikban.
#3

akció | animáció | családi | fantasy | kaland | sci-fi | vígjáték

SkyShowtime

Az emberek világától távol töltött évek után hőseink felkerekednek, hogy olyan hőstetteket vigyenek véghez, amelyekkel biztosan elnyerik New York lakóinak szívét. A cél persze... több»

Miután évekig rejtőztek az emberek világa elől, a Teknőc-tesók nekivágnak, hogy megnyerjék a New York-iak szívét, és hogy a hőstetteik által elfogadtassák magukat rendes tinédzserekként. Új barátjuk, April O’Neil segít nekik szembeszállni egy titokzatos bűnözői szindikátussal, de hamarosan kiderül, hogy túl nagy fába vágták a fejszéjüket, amikor egy egész mutánshadsereg szabadul rájuk… Csütörtöktől a mozikban.
#2

78 Gran Turismo  (2023)

(22) (3)

akció | dráma | kaland

HBO Max | Telekom TVGO | TV-ben (HBO, csütörtök 01:33)

Egy tizenéves "Gran Turismo" játékos játéktudásával megnyerte a Nissan versenyek sorozatát, és már jó úton halad afelé, hogy igazi profi autóversenyzővé váljon. A... több»

A legőrültebb álmok is valóra válhatnak. Annak, aki elég vakmerő, elég gyors – és elég szerencsés. Jann az autóversenyek mámorában él. Csak a pálya létezik a számára. A reflexei, a bátorsága, az ereje mind alkalmassá teszi rá, hogy ő legyen a bajnok – otthon. Ugyanis ő a Gran Turismo játékban szorítja a kormányt. De padlóig nyomja a gázt, és átverekszi magát egy másik pályára: egy valódira. Megnyer egy sor versenyt, és kiválasztják: egy igazi csapat igazi menedzsere igazi autóba ülteti, igazi pályára küldi, és Jann-nak attól kezdve az igazi életét kell kockáztatni azért, hogy nyerjen. Valóra válhat élete legnagyobb álma: és ő bármit feláldoz azért, hogy profi autóversenyző legyen belőle. A film a legendás Gran Turismo játékon alapul, de az alkotók csavartak egyet a megfilmesítések szokásain: ezúttal egy bajnok játékos áll a benzingőzös, őrült száguldás középpontjában. Csütörtöktől a mozikban.
#1

91 A sötét lovag  (2008)

(213) (51)

akció | dráma | krimi | thriller

Netflix

Batman (Christian Bale) minden erejével igyekszik megtisztítani Gotham Cityt a bűnözőktől. Ebben a város rendőrfelügyelője (Gary Oldman), és újonnan kinevezett ügyésze (Aaron... több»

Batman minden erejével igyekszik megtisztítani Gotham Cityt a bűnözőktől. Ebben a város rendőrfelügyelője, és újonnan kinevezett ügyésze is segítségére van. Közös akciójukat eleinte siker koronázza, de megjelenik egy új, mindenkinél ravaszabb és veszélyesebb bűnöző, Joker, aki féktelen ámokfutásba kezd. Ezt követően az egész városon a rettegés és a káosz lesz úrrá. Csütörtöktől 4K-s, digitálisan felújított formában újra a mozikban!