Botrányfilmtől a klasszikus vígjátékig! Íme a Hetifilm új kínálata

Új hét, új filmek a Hetifilm.hu VOD-szolgáltatásában. Már elérhető Lars von Trier botrányfilmjének folytatása A nimfomániás 2. rész (Nagypolgári nimfománok 2), önfeledt szórakozást ígér a Monty Python társulatának vígjátéka, az Erik, a viking, a humorral átitatott spanyol filmdráma, A negyedik emelet, de a heti kínálatban egy klasszikus vígjáték, alegendás Frank Capra alkotása, Az utca embere valamint a német-francia koprodukcióban készült, Mads Mikkelsen nevével fémjelzett történelmi dráma, A lázadás kora: Michael Kohlhaas legendája. Erős kínálat, igaz? De ezzel még nincs vége! Nézz körül a Hetifilm.hu archívumában, ahol garantáltan találsz a kedvednek megfelelő filmet! Regisztrálj egyszerűen és gyorsan, és használd ki az ingyenes próbaidőszakot!

#5

dráma | történelmi

A 16. században a lókereskedő Michael Kohlhaas gondtalan családi életet él. Amikor egy helyi földesúr igazságtalanul elkobozza két lovát, előbb a jog és igazság útján... több»

#4

73 Az utca embere  (1941)

(1) (9)

dráma | romantikus | vígjáték

A csinos újságírónő, Ann Mitchell munkája veszélybe kerül, ugyanis a lap, ahol dolgozik, új kiadót kap. Az új vezetés pedig a szenzációhajtást részesíti előnyben. Ann... több»

#3

75 A negyedik emelet  (2003)

(1)

családi | dráma | vígjáték

Egy madridi kórház negyedik emelete tizenöt éves kamaszok nevetésétől hangos, az éjszaka pedig kész rettegés a nyugalomra vágyó nővérek számára. A négy kamasz, Miguel... több»

#2

78 Erik, a viking  (1989)

(1)

fantasy | kaland | vígjáték

A Monty Python csapat harcosainak vérbő komédiája a könnyed kacagásra mindig kész nézősereget a történelmi hőskorba vezeti. Az istenek elszunnyadtak, a gonosz vígan üli torát.... több»

#1

dráma

A középkorú nőre súlyos testi sérülésekkel talál rá a hazafelé tartó férfi. Felviszi a lakására és gondoskodik róla, a nő pedig fájdalmas őszinteséggel tárja elé... több»