Játssz egy Samsung Galaxy-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Erik, a viking


(Erik the Viking)

Tartalom

A Monty Python csapat harcosainak vérbő komédiája a könnyed kacagásra mindig kész nézősereget a történelmi hőskorba vezeti. Az istenek elszunnyadtak, a gonosz vígan üli torát. A dermesztő Fekete Vezér martalócai élén kegyetlenül kizsigereli a Föld didergős népeit. Erik a viking harcos, aki békés természetével kilóg a sorból, elindul kicsiny csapata élén, hogy Atlantiszból megszerezze a csodakürtöt és ébresztőt fújjon az égieknek. Uticéljához érve azonban elsüllyedhet szégyenében - olyan meglepetés vár rá, amitől szó szerint minden a feje tetejére áll. (britex)
Smoking Barrels: Erik, a viking
Szerethető, de nem igazán jelentős alkotáshoz van szerencsénk, ha el tudunk vonatkoztatni a klasszikus elődöktől, és lelazítunk, akkor egy jó kis vikinges vígjátékot kapunk, ami a saját műfajában jól muzsikál, vagyis nem tévedünk vele nagyot, ha fel akarunk dobni vele egy unalmas estét. Mert megfelelő hangulatban jól tudnak működni az olyan poénok, mint pl: "Küzdj az életemért, te gyáva!", "Ez izgalmasabb, mint felfedezni Amerikát. Azt meghagyjuk Kolumbusznak.". De azért megmarad a hiányérzet...

6/10


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.