BRÉKING: Tom Hardy lesz Al Capone!

A színész a Fonzo című filmben öltheti magára minden idők legnépszerűbb gengszterének szerepét!

Tom Hardy számára nem ismeretlenek a szervezett bűnözés alakjai, elég ha csak az olyan filmjeire gondolunk, mint a Legenda vagy a Birmingham bandája. Nos, ezúttal a leghírhedtebb amerikai gengszter, Al Capone bőrébe bújhat legújabb filmje kapcsám.

Josh Trank rendezésében készülő körül már javában zajlanak az előkészületi munkálatok, bár a további szereplőkről és a történetéről egyelőre sajnos nincsenek információk.

A Fonzo Trank első filmje lesz a tavalyi, csúfosat bukó Fantasztikus Négyes óta. A rendező Az erő krónikája című sci-fi thrillerjével egy pillanat alatt robbant be a köztudatba, és a Fox azonnal lecsapott rá a szóban forgó képregény rendezése kapcsán. Csakhogy a stúdió és közte olyannyira megromlott a viszony a forgatás során (ebben jó eséllyel szerepet játszott a direktor botrányos viselkedése is), hogy végül egy teljesen újravágott verzió került a mozikba, mely aztán nem csak a kritikusok, de a nézők körében is alaposan leszerepelt.

A Fonzo jelentheti tehát a nagy visszatérést, Hardynál alkalmasabb színészt Al Capone megformálására pedig aligha találhatott volna.