A 35 éves, Oscar-díjra jelölt Cynthia Erivo a brit Vogue 2022-es augusztusi Pride-számának interjúja során nyíltan beszélt a szexualitásáról és a közösséghez tartozással járó nyomásról.

“Ezek az emberek még mindig úgy érzik, hogy folyamatosan igazolniuk kell, miért érdemelik meg, hogy egyenlő teremtményként kezeljenek minket, holott valójában az egyetlen különbség az, hogy másképp szeretünk és másképp fejezzük ki magunkat” - mondta Erivo a magazinnak adott interjúban, amelyben bevallotta, hogy ő maga is biszexuális.

“A támadások helyett sokkal inkább dicséretet érdemelnénk azért, mert bátrak vagyunk. Ez a legfontosabb dolog: teret adni az embereknek, hogy teljes mértékben megmutathassák magukat olyannak, amilyenek” - tette hozzá a színésznő.

“Az idegesség és a félelem útjába állt annak, hogy megosszam mindazt, aki igazán vagyok, és ma büszkeséggel és csodálatos emberekkel körülvéve egy kicsit többet osztok meg magamból” - írja a Harriet és a Húzós éjszaka az El Royale-ban sztárja az Instagramon.

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cynthia Erivo (@cynthiaerivo) által megosztott bejegyzés