DC: Jön az új Igazság Ligája és a Watchmen

Bár a Zack Snyder-féle DC univerzum lezárult, mindez nem jelenti azt, hogy az általa megalkotott Igazság Ligája és a Watchmen öröksége ne élne más formában tovább.

Animáció formájában ugyanis elkészül a Igazság Ligája: Crisis On Infinite Earths és kultikus Watchmen képregények adaptációja. Bár Hollywoodban jelenleg is tart az író- és színészsztrájk, ez pedig az idei San Diegó-i Comic-Con helyzetét is kissé megnehezítette, mindezek ellenére még így is sikerült néhány izgalmas bejelentést tenni az eseményen.
A Warner tehát a jelenleg is zajló válsághelyzet ellenére is bizakodva tekint a jövőben, két animációs film fejlesztése ugyanis már gőzerővel zajlik, az Igazság Ligája pedig várhatóan már a részét képeik annak az újragondolt univerzumnak, amelyet James Gunn és Peter Safran álmodtak meg. Gunn pedig már azt is belengette, hogy az új Watchmen animáció igenis korhatáros besorolást kap majd.

akció | fantasy | kaland | sci-fi

Sötét árnyak gyülekeznek, amelyek az emberiség számára is elhozhatják a végítéletet. Bruce Wayne egy szuperhősökből álló csapatot próbál összeállítani, akik az utolsó... több»