DiCaprio nem fél a haláltól A Visszatérő új tv-szpotjában

Újabb promóciós anyag érkezett Alejandro González Iñárritu drámájához.

Karácsonykor limitált számú vásznon végre a mozikba kerül a Birdman avagy (A mellőzés meglepő ereje) Oscar-díjas rendezőjének filmje, A Visszatérő. Az eddigi visszajelzések alapján a film a díjszezon egyik legnagyobb esélyese, és most először talán Leonardo DiCaprionak is összejön az Akadémia aranyszobra. Néhány szerencsés újságíró már látta Alejandro González Iñárritu új alkotását, akik nem győzték méltatni a filmet, és a színész játékát.

A Visszatérő története szerint, Hugh Glass 1822-ben nyugat felé veszi az irányt, hogy Andrew Henry kapitány szolgálatában szőrmét gyűjtsön. A férfit egy napon megtámadja egy medve, és bár Hugh csodával határos módon túléli az esetet, nagyon súlyos sérüléseket szenved. A terepviszonyok lehetetlenné teszik, hogy elszállítsák, két mecénás pedig sorsára hagyja őt a vadonban. A védtelen férfi azonban mégis felépül, melyet követően bosszút esküszik, és elindul, hogy megtorolja sérelmeit azokon, akik megtagadták tőle a segítséget.

Az új TV-szpotot idelent találjátok. A Visszatérő jövő év elején debütál a hazai mozikban. Tudj meg mindent a filmről a kattintás után!