Egy éve józan a Pókember sztárja, Tom Holland

Tom Holland nemrég megnyílt és elárulta, hogy egy éve és négy hónapja józan.

A Marvel sztárja az Apple TV+-on hamarosan debütáló új sorozatát, a The Crowded Roomot promózta, az Entertainment Weeklyneknek adott interjú során pedig arról is beszélt, miként változtatta meg az elmúlt időszakban a mentális egészséggel kapcsolatos szemléletét.

Holland hozzátette, hogy a munkálatok során ismerte fel azokat az okokat, amelyek a stresszt képesek kiváltani nála.

“A mentális egészségről és annak erejéről való tanulás, szakemberekkel történő beszélgetés nagy hatást gyakorolt az életemre” - mondta Holland. A színész azt is elmondta, hogy ennek ellenére a szerep rendkívül megviselte érzelmileg.

“Önmagamat láttam a karakterben. Emlékszem, hogy otthon egy kicsit össze is omlottam, mert úgy éreztem, le kell borotválnom a hajamat ahhoz, hogy megszabaduljak ettől a karaktertől. Persze épp a forgatás kellős közepén tartottunk, így nem tehettem ezt meg” - mondta Holland.

A Mundruczó Kornél rendezésében is készült The Crowded Room június 9-én debütál majd, további szerepekben pedig érkezik Emmy Rossum, Jason Isaacs, Christopher Abbott, Sasha Lane, Henry Gonzaga, Thomas Sadoski és Amanda Seyfried.

dráma | életrajzi | krimi

1979 nyarán Manhattanben egy fiatalembert letartóztatnak egy sokkoló bűncselekmény miatt. Egy nyomozónak meg kell oldania a rejtélyt, mielőtt az igazi bűnöző újra lecsap. több»