Pár éve a mozivásznakat is meghódította a Welhello zenekar muzsikájára épülő #Sohavégetnemérős című film. Azóta a film szárnyakat kapott a straming világában. A Netflix magyar közönségének körében jelenleg a második legnézettebb film Tiszeker Dániel rendező bemutatkozó mozija.

A fiatalos lendületű, üdítő film, Flour Tomi és Diaz neve alatt futó Wellhello zenekar dalain alapul. A nagyjátékfilmben megjelenő hat történet a mai huszonévesek gondolatait, érzésvilágát, párkapcsolatait és mindennapi problémáit dolgozza fel. Kiderül például, hogy milyen kommunikációs nehézségekkel küzdenek, milyen nehezen vállalják saját magukat az online téren kívül, és az is, hogy milyen káros hatással van az életükre a közösségi média. A film minden egyes történetében mutat valami újat, igazán szellemes, kreatív megoldással tartja fenn az érdeklődést. Túl nagy mélységekre nem érdemes számítani, a komolyabb témák esetében az alkotók inkább csak a felszínt kapargatják.

Tiszeker Dániel rendező és Lévai Balázs producer  fiatal színházi színészekkel és elsőfilmes alkotókból álló stábbal dolgozott. A színikritikusok legígéretesebb pályakezdő díját a #Sohavégetnemérős három főszereplője is elnyerte: Orosz Ákos, Ötvös András a Katona József Színház társulatának tagja és Lábodi Ádám, aki Junior Prima-díjas magyar színművész.

A hiteles történetért a háromtagú forgatókönyvírói csapat (Horváth András Dezső, Fehér Gáspár, Fehér Boldizsár) felelt.

A #Sohavégetnemérős stábja 2017 tavaszán több nemzetközi fesztivál versenyprogramjában is szerepelt, az év júniusában pedig elnyerte az egyik legrangosabb francia független filmfesztivál, a Paris Art and Movie Awards fődíját, a Legjobb film díját is.

Most a Netflixen a magyar nézők körében csak Csak a Tyler Rake 2 film népszerűbb nála.

vígjáték | zenés

Ezt a vidám zenés játékfilmet Fluor Tomi és Diaz zenekarának, a Wellhellonak a slágerei ihlették. A filmben hat rövid történet kerül bemutatásra, amelyek valahogyan mégis... több»