Elhunyt a Marvel-sorozat színésze, Vachik Mangassarian

78 éves korában elhunyt Vachik Mangassarian színész.

Az örmény származású Mangassarian 1943-ban született Iránban, az 1960-as évek közepén költözött az Egyesült Államokba, ahol színháznál dolgozott, a későbbi években viszont több alkalommal visszatért Iránba, ahol többek között Samuel Khachikian iráni rendező filmjeiben vállalt szerepet.

A 80-as évek folyamán olyan népszerű sorozatokban vendégszerepelt, mint a The Fall Guy, A szupercsapat, a Sledge Hammer! és a Gyilkos sorok. A színész a későbbiekben aktívan részt vett a Lost and Found in Armenia című vígjáték forgatókönyvének fejlesztésében, filmben pedig maga is szerepet vállalt.

További ismert sorozatszerepei a J.A.G. - Becsületbeli ügyek, az NCIS: Los Angeles és A SHIELD ügynökei című produkciókban láthatók.

Az őt képviselő ügynökség közölte a nyilvánossággal, hogy a színész koronavírus-fertőzés miatt kialakult betegség szövődményeiben hunyt el. Vachik Mangassariant nővérei, Linda Lalaian és Elda Hacopian, két unokaöccse, Derek Hacopian és Ara Hacopian, illetve unokahúga, Aida Hacopian gyászolják.

Nyugodjék békében!

20 HÍRESSÉG, AKIT 2022-BEN VESZTETT EL A VILÁG

#1
Vachik Mangassarian

Vachik Mangassarian

szül. 1943. 01. 01. - elhunyt 2022. 01. 24.
Irán
Az örmény származású Mangassarian 1943-ban született Iránban, az 1960-as évek közepén költözött az Egyesült Államokba, ahol színháznál dolgozott, a későbbi években viszont több alkalommal visszatért Iránba, ahol többek között Samuel Khachikian iráni rendező filmjeiben vállalt szerepet. A 80-as évek folyamán olyan... több»