A  The Haunting of Sharon Tate elsősorban nem a látványa, hanem a története miatt borzasztóan kínos és ízléstelen. Mutatjuk az előzetest.

A US Weekly hozta le először az egykori gyereksztár, Hilary Duff főszereplésével készülő The Haunting of Sharon Tate első előzetesét, melyet azóta el is távolított a feltöltője a YouTube-csatornájáról, azonban természetesen nem tűnt el a trailer nyom nélkül, és First Look csatornája közkinccsé is tette.

Mint az ismeretes, Roman Polanski feleségét, az állapotos Sharon Tate-et és további négy embert a színésznő otthonában kegyetlenül lemészárolt Charles Manson és bandája.

Nos, a szóban forgó film Mansonékat teljesen kihagyja a történetből, és úgy állítja be a sztorit, mintha Tate-et és barátait szellemek gyilkolták volna meg. Az alkotók egy interjúban azt mondták, hogy a film ötletét egy korábbi Tate-interjú adta, amiben a színésznő egy rendkívül félelmetes látomásról számolt be. Ettől persze még egy fokkal sem lesz ízlésesebb a 20. század egyik leggyomorforgatóbb többszörös gyilkosságának alternatív megfilmesítése.

A film rendezői székét Daniel Farrands foglalta el, míg a főbb szerepeket Hilary DuffJonathan BennettLydia HearstPawel SzajdaTyler JohnsonFivel StewartRyan Cargill és Bella Popa alakítják.

Ennél valószínűleg sokkal hitelesebben dolgozza majd fel a történetet Quentin Tarantino  Volt egyszer egy Hollywood című, idén augusztusban érkező filmje, melyben Tate szerepében Margot Robbie-t láthatjuk majd.