Ez a fiatal színésznő fog álmatlan éjszakákat okozni a horrorok rajongóinak

A Blumhouse égisze alatt már forog a Tűzgyújtó remake-je, és az első hivatalos fotóval együtt kiderült, ki veszi át a stafétát Drew Barrymore-tó.

Ryan Kiera Armstrong alakítja majd a Tűzgyújtó remake egyik főszerepét, aki pusztán a gondolat erejével képes tüzet gyújtani. A történet szerint egy titkos kormányszervezet felfigyel a kislány képességeire, melyeket a saját céljaira akar felhasználni. 

Armstrong számára nem új a horror műfaja, a hazai közönség láthatta már az Az - 2. fejezetben, és hamarosan a Fekete Özvegyben is fel fog tűnni. Azt tekintve, hogy a fiatal színésznő alig múlt tíz éves, elég szép karrier várhat rá ilyen filmekkel a háta mögött.

Stephen King azonos című regénye alapján készülő Tűzgyújtó remake rendezői székét Keith Thomas foglalhatja el, míg a további szerepeket Zac Efron és Michael Greyeyes alakítják. A film premierdátumát egyelőre nem jelentették be. 

Ha még nem láttad az eredeti filmet, idelent mutatjuk az előzetesét is.

akció | horror | sci-fi | thriller

Andy McGee-t és kislányát, Charlie-t a "Bolt" ügynökei követik. Ez a kormányzati szerv kétes tudományos kutatással foglakozik. Charlie különleges tulajdonságai érdekli őket,... több»