Ezért nem rendezte meg végül Tarantino a 'legnagyszerűbb Star Trek filmet'

Bár 2017-ben még arról lehetett hallani, hogy J.J. Abrams producerként elfogadta Quentin Tarantino forgatókönyvét, amely egy új Star Trek filmhez készült, amelyet A visszatérő írójával, Mark L. Smith-szel közösen fejlesztettek.

Ez a projekt ugyanakkor nagyon hamar kispadra került, így a mai napig kérdéses maradt, mi lett végül a produkció sorsa. Erről most maga Smith árult el egy apró részletet, miközben a The Boys in the Boat című filmjét promózta, amelyet George Clooney rendezett.

Smith egész egyszerűen “minden idők legjobb Star Trek filmjének” nevezte a produkciót. “Quentin és én átrágtuk magunkat az egészen, ő azt mondta, hogy el kell fogadnia, hogy egy Star Trek legyen az utolsó film, amin dolgozni fog. Ez volt a bökkenő. A forgatókönyv még mindig ott hever az íróasztalán”- mondta Smith.

“Az volt az elképzelése, hogy ez egy kemény, korhatáros film lesz, ami a Ponyvaregény erőszakosságát hozza be. Nem lett volna sok duma, csak néhány dialógus, amit különleges karaktereknek tartogattunk. A Tarantino-féle hangulat, amit ő vitt bele” - tette hozzá Smith.

Smith azt is hangsúlyozta, hogy ez a Star Trek film épp olyan lett volna, mint annak idején a Taika Waititi rendezésében készült Thor: Ragnarök, amely elmondása szerint teljes “újszerűségében” különbözött a Marvel filmektől.

dráma | életrajzi | sportfilm

A The Boys in the Boat egy sportdráma, amely Daniel James Brown bestsellere alapján készült. A George Clooney által rendezett film az 1936-os berlini nyári olimpián aranyéremért... több»