A film július 15-től érhető el a SkyShotime-on.

A Nyolc ezüstért egy 2021-es gótikus horror film, aminek a készítésben Sean Ellis forgatókönyvíróként, rendezőként és co producerként is részt vett. A film főszereplői Boyd Holbrook, Kelly Reilly, Alistair Petrie és Roxane Duran

Mi a sztori, ami miatt érdemes megnézni? Vigyázz, cselekményleírást tartalmaz!

A filmegy 19. századi francia falu lakóinak életét követi nyomon, amelyet egy vérfarkas fenyeget.

A somme-i csata idején (1916) egy sebesült francia századost visznek be egy orvosi sátorba, akinek három golyó ütötte seb van a hasán. A műtét során a sebész felfedez és eltávolít a katonából egy negyedik, ezüstből készült, nem német gyártmányú golyót is.

35 évvel a fenti eset előtt, 1881-ben a kegyetlen földesúr Seamus Laurent lemészárol egy roma klánt, akik birtokán letelepedve, igényt tartanak a földterületre. Az idős roma vezető előre látta a közelgő veszélyt, ezért farkasfog alakú ezüst fogsorokat öntetett a védelmükre. A mészárlást követően a roma klán vezetőjét és egy férfi is elfognak. Az utóbbit feldarabolják és madárijesztőként állítják fel, hogy figyelmeztetésül szolgáljon a többi roma számára, míg a vezetőt élve eltemetik az ezüst fogakkal a kezében.Nem sokkal később a városlakókat, köztük Seamus gyermekeit, Edwardot és Charlotte-ot is rémálmok kezdik gyötörni a madárijesztőről és az ezüst fogakról…

A két gyermek egy tanyasi fiú, Timmy bíztatására kiássák a klán vezetőjének holttestét. Timmy megtalálja a farkasfogakat, amit magára öltve megharapja Edward torkát. Mivel Edward megbetegszik, az orvos arra a következtetésre jut, hogy Edwardot egy vadállat támadta meg. Charlotte éjszaka Edward sikolyaira ébred, és a testéből kinövő fához hasonló indák fogságában találja, Edward eltűnik az éjszakában. Később Timmy-t egy fenevad mészárolja le. John McBride, egy özvegy patológus ellátogat a városba, hogy információkat gyűjtsön az utazó romákról. Elkíséri Alfred Molière rendőr hadnagyot, akit Seamus hívott Edward felkutatására. Seamus-szal találkozva a páros megtalálja Timmy szétmarcangolt holttestét. John felajánlja Seamus-nak, hogy segít megtalálni eltűnt fiát, Edwardot. Aznap éjjel Seamus kastélyát egy furcsa, farkasszerű fenevad látogatja meg. Seamus számára kiderül, hogy vérfarkasokkal, a romák átkával kell szembenéznie, ami közvetlenül a családját érinti.

John, a patológus az, aki a romák által készített ezüst fogakat négy ezüstgolyóba önti, amik egyikével kénytelen meglőni az időközben farkassá változott Edwardot. 

35 évvel később a sebesült francia századosról kiderül, ő Edward…

dráma | fantasy | horror | misztikus

SkyShowtime (2023.07.15.)

A 19. századi Franciaországban egy kis falu lakóit hátborzongató természetfeletti jelenség fenyegeti. John McBride, a patológus érkezik a városba, hogy kivizsgálja a veszélyt,... több»