Az idei Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon debütál a Tommy Lee Jones és Jamie Foxx főszereplésével készült The Burial, amely még idén ősszel streamelhető lesz.

A produkció Jonathan Harr 1999-es, azonos című New Yorker-cikkéből készült a személyi sérülésekkel foglalkozó ügyvéd, Willie E. Gary (Foxx) történetét meséli el, akinek küldetése, hogy jogi segítséget nyújtson a temetkezési vállalat tulajdonosának, Jeremiah Joseph O'Keefe-nek (Jones) a Loewen temetkezési céggel szembeni szerződéses vitában.

“Az igazi Willie Garynek rendkívül karizmatikus személyisége van, és tudtam, hogy Jamie-ben megvan a tehetség, a karizma és a skála, hogy ezt az összetett és sokrétű személyiséget a vászonra vigye” - nyilatkozta a People magazinnak Margaret Betts rendező.

“Tökéletesen illett a szerephez, és sokkal több emberséget és sebezhetőséget hozott a karakterbe, mint amire valaha is számítottam, amivel rendezőként nagyon izgalmas volt együtt dolgozni” - tette hozzá Betts.

A The Burial októberben debütál a Prime Video műsorkínálatában, a film mafabos adatlapján található ikonra kattintva pedig közvetlenül el is indíthatjátok a premier napjától kezdődően a lejátszást, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

70 A temetés  (2023)

dráma

A valós események által inspirált filmben egy ügyvéd segít egy temetkezési vállalat tulajdonosának megmenteni családi vállalkozását egy óriáscégtől, feltárva a faji... több»