HBO Max: 2 évad után elkaszálták a platform egyik legjobb és legviccesebb sorozatát

Nagyon úgy tűnik, hogy az HBO Max két év után elkaszálta az egyik legsikeresebb megjelenését. Nem folytatódik ugyanis Taika Waititi A zászlónk halált jelent című sorozata.

“Bár a Max nem folytatja a Zászlónk halált jelent harmadik évadával, nagyon büszkék vagyunk azokra a vidám, vicces és szívből jövő történetekre, amelyeket az alkotó David Jenkins, Taika Waititi, Rhys Darby, Garrett Basch, Dan Halsted, Adam Stein, Antoine Douaihy és az egész kiváló stáb életre keltett”- olvasható a streamingszolgátató által kiadott közleményben.

“Köszönetet mondunk az elkötelezett rajongóknak is, akik felkarolták ezeket a történeteket, és egy gyönyörű, befogadó közösséget építettek a sorozat köré” - írja a platform szóvivője.

Egy korábbi interjúban David Jenkins, a sorozat alkotója kifejtette terveit az esetleges harmadik évadával kapcsolatban, amelyek szerint egyúttal az utolsó évad lesz egyúttal.

A zászlónk halált jelent nem mellékesen hatalmas sikert aratott a kritikusok és a nézők körében is. A Rotten Tomatoes portálon a szakma és a nézők is 94 százalékra értékelték, míg a hazai előfizetők 82 százalékra értékelték a Mafabon.

“Ez az első felvonás, második felvonás, harmadik felvonás struktúra annyira kielégítő, ha jól van megcsinálva, és nem húzod túl az időt. Úgy gondolom, hogy a sorozatnak ez a világa egy nagy világ, és ha a harmadik évad sikeres lesz, akkor másképp is folytathatjuk. De úgy gondolom, hogy Stede és Ed története esetében ez egy három évados történet” - mondta Jenkins.

A zászlónk halált jelent két évada tehát elérhető a streamingszolgáltató műsorkínálatában, a sorozat mafabos adatlapján található HBO Max ikonra kattintva pedig közvetlenül el is indíthathatjátok a lejátszát, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

akció | életrajzi | kaland | történelmi | vígjáték

1717-et írunk és egy gazdag földesúr kapuzárási pánikban szenved. Stede Bonnet éppen ezért úgy dönt, elhagyja kényelmes életét, és kalóznak áll. Viszont a dolgok nem... több»