HBO Max: Hatalmas sztárparádéval jön a platform egyik legjobb sorozatának 3. évada

Az HBO Emmy-díjas antológiasorozatának, a Mike White által készített A Fehér Lótusz harmadik évada új szereplőkkel bővül.

Leslie Bibb (Haverok harca), Jason Isaacs (Harry Potter franchise), Michelle Monaghan (Mission: Impossible - Utóhatás) és Parker Posey (Elveszve az űrben) is csatlakozott a szereplőgárdához a visszatérő Natasha Rothwell mellé, írja a Deadline.

A Thaiföldön játszódó új évad forgatása februárban kezdődik Koh Samui, Phuket és Bangkok környékén, és egy új vendégcsoportot mutat be egy másik Fehér Lótusz hotelben.

Bár konkrét részleteket nem hoztak nyilvánosságra, a vendég csapatot többgenerációsnak írják le, beleértve egy patriarchát, egy női vállalati vezetőt, egy színésznőt és egy jógit. Rothwell ismét Belinda szerepét fogja játszani az első évadból.

A 3. évad szereplőválogatása a SAG-AFTRA sztrájk vége után kezdődött, és az ünnepek alatt is folytatódott.

Mike White megemítette, hogy a 3. évad "hosszabb, nagyobb, őrültebb" lesz, bár azt nem pontosították, hogy ez az epizódok számának növekedését jelenti-e. Az eredetileg 2024-re tervezett 3. évad megjelenése a sztrájkok okozta késések miatt most 2025-re várható.

Az új évad a "halál témáját vizsgálja a keleti vallásban és spiritualitásban", és a keleti vallás hátterében játszódik. 

A Fehér Lótusz első két évada óriási siker volt, az első évad tíz Emmy-díjat nyert, köztük a legjobb limitált vagy antológiasorozat díját, a második évad pedig 23 jelölést kapott.

Ha lemaradtál volna róla, a mafabos adatlapról rögtön el is indíthatod a szériát az HBO Max logóra kattintva, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

dráma | szatíra | vígjáték

A vendégek és alkalmazottak kalandjait követhetjük nyomon egy trópusi paradicsomban. több»