Henry Cavill az új Sherlock Holmes!

Egyelőre nem tudni, hogy Henry Cavill visszatér-e még Supermanként, de az biztos, hogy legújabb szerepében ismét nagy elődök nyomdokaiba fog lépni. Köszöntsük együtt az új Sherlock Holmest! 

Az utóbbi évek eléggé mozgalmasan teltek a színész számára, hiszen 2013 óta háromszor formálta meg a kriptoni szerepét, majd a Mission: Impossible - Utóhatásban volt látható, illetve a közelmúltban végződtek a Netflix The Witcher című sorozatának munkálatai, amelyben magát Geraltot alakítja.

Bár február óta nem lehetett hallani a készülő Enola Holmesról, amelyben a Stranger Things sztárja, Millie Bobby Brown formálja meg a címszereplőt, mostanra azonban hivatalossá vált a hír, hogy maga Cavill is szerepet kapott a filmben, méghozzá Enola bátyját, Sherlock Holmesot alakítja majd. A szereposztással kapcsolatban továbbá felmerült még Helena Bonham Carter neve is, aki Enola édesanyjának szerepét formálná meg.

Nancy Springer világhírű regénysorozatából készülő film rendezői székét Harry Bradbeer foglalja el, a forgatókönyvön pedig Jack Thorne dolgozik, akinek neve többek között Az igazi csoda kapcsán lehet ismerős a nézőknek.