Hollywood a totalitárius csőcselék - Az antiszemita posztja miatt kirúgott Mandalorian-sztár beleszállt a balos Hollywoodba

Alig huszonnégy órával azt követően, hogy a Holokausztot relativizáló posztja miatt a Lucasfilm és egész Hollywood hátat fordított Gina Caranonak, a színésznő megszólalt az ügyben, és rögtön új projektet jelentett be.

A hét közepén robbant ki a botrány (itt olvashatsz róla bővebben), melynek következtében a Lucasfilm azonnal és gondolkodás nélkül kirúgta A mandalori színésznőjét. Most Gina Carano is megszólalt, és rögtön új projektet jelentett be a The Daily Wire nevű konzervatív weboldallal együttműködve.

"A The Daily Wire segít megvalósítani az egyik álmomat, hogy elkészíthessem a saját filmemet. Az imám meghallgatásra került. Egyenes üzenetet közvetítek a reményről mindenkinek, aki fél, hogy elhallgattatja a totalitárius csőcselék. Csak most kezdtem el használni a hangomat, és bízom benne, hogy ez reményt ad másoknak is, hogy hasonlóan tegyenek. Nem kényszeríthetnek hallgatásra, ha nem engedjük" - mondta a színésznő. 

  "Nem is lehetnénk izgatottabbak, hogy Gina Caranóval dolgozhatunk, a rendkívüli tehetséggel, akit kirúgott a Disney és a Lucasfilm, amiért megsértette az autoriter hollywoodi baloldalt" - nyilatkozta a Daily Wire társalapítója, Ben Shapiro.   

A szóban forgó film producere Dallas Sonnier (Csontok és skalpok) lesz, de részleteket egyelőre nem tudni a projektről.

akció | fantasy | kaland | sci-fi

A Birodalom már megbukott, az Első Rend pedig még nem alakult meg. Egy magányos pisztolyhős eközben az ismert galaxis legtávolabbi szegleteiben utazgat. több»