Játssz egy Xiaomi Redmi Note 4-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
77

Csontok és skalpok

(Bone Tomahawk)
 
27
21
9
18
Csontok és skalpok
 
Deku   2017. 07. 24.

Ez a film elég furcsán hatott rám az első pár percben de Kurt Russell hamar meggyőzött. Ez az film kiváló lett. Nem is tudok mást mondani, mint, hogy eszméletlen minden téren csak dicsérni tudom mivel elvarázsolt.

 
Bogi87   2016. 05. 27.

Az első horror-western kategóriába besorolt film, amit láttam. Izgalmasnak találtam.

 
Berto49   2017. 10. 13.

!!!SPOILER!!! Végre már megtanulhatnám, hogy a Titanic fesztiválon bemutatott filmek többsége nem az én ízlésemnek való! Sokak véleménye szerint a western és a horror elegye ez a film, amivel én is egyetértek. Már régebben egyik műfajt sem kedvelem, ezt az értékelésem is megmutatja. Négy férfi (a seriff, a vén segítője, egy indiánvadász, 116 megölt indiánnal terhelve és az elrabolt asszony lábtöréses férje) elindul kiszabadítani az elrabolt asszonyt. A küldetés során ketten meghalnak, de a férj sikeresen teljesíti a küldetést, az összes kannibál vadembert megölik. Nem tudom ki hogy van vele, de én eléggé rasszistának érzem ezt az első filmet, sok feleslegesen mutatott vérengzéssel és pufogtatással. Már az első percben is „megtanulhatja” a néző, hogyan kell precízen elvágni egy ember torkát, mindezt a lehető legrészletesebben. Nem fogom a kedvenceim között emlegetni ezt a filmet!

 
Fahéjgolyó   2016. 10. 25.

Kurt Russelnek ebben a filmben is nagyon jól fekszik ez a karakterű szerep. Érdekes elképzelés hogy a westernt a horrorral keverjék, mondjuk az ember rettegni nem fog a film alatt.

 
TribeBubu   2017. 03. 02.

Ez valami ritka elmebeteg egy film. Nagyon szépen össze lett dirigálva, a színészek egytől egyig kiválóak, de a sztori kicsit furcsa volt nekem. Pörgősen és érdekesen indult, a közepe lassú és vontatott volt, a vége pedig egy gyomorforgató húsdaráló lett. A hangkeverés pedig meglehetősen idegesítő volt. Nem tudom, kisebb hangszóróknál észlelhető-e, de házimozirendszeren ahogy O'Dwyer mankójával sántikál a sivatag homokján, olyan hangot sikerült a készítőknek hozzákeverni, mintha valaki egy vaskos bakanccsal izomból dobbantgatna egy iskolai dobogón.
Mindenesetre az undorító horrorfilmek között stílusos darab a Csontok és skalpok. Aki pedig kedveli az ilyeneket, annak szórakoztató lesz ez a film, de az én ízlésemnek több kell ennél ahhoz, hogy magasabb értékelést adjak.

Lili Simmons
Patrick Wilson
Kurt Russell
Matthew Fox
Kurt Russell
Patrick Wilson
Kurt Russell
Kurt Russell
Kurt Russell
Kurt Russell
Patrick Wilson
Matthew Fox
Richard Jenkins
Smoking Barrels: Bone Tomahawk
Egyszerre egy túlságosan aprólékosan alapozott horror, és egy meglehetősen véres végkifejletbe torkolló klasszikus western, a kettő pedig nem tud szimbiózisban létezni egymással.
Movieaddicts: Vérgőzös vadnyugat
. A több mint két órás Csontok és skalpok nem lesz a műfajkeverés hivatkozási pontja, hibái ellenére egy kellemes darab is lehet, amire másnap már úgysem fogunk emlékezni. 6/10
Filmtrailer: Egy hosszúra nyúló utazás húsbavágó részletei
A Csontok és skalpok hosszúra nyújtott expozicióval és naturalisztikus brutalitással sokkol. 6,5/10
 

Kurt Russell és David Arquette korábban már szerepelt együtt a Milliókért a pokolba (2001) című filmben.

(dulkap )
 

S. Craig Zahler rendezői bemutatkozása.

(dulkap )
 

Michael Wincott neve is felmerült Buddy szerepére.

(dulkap )


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.