Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
27
Vélemények
18
Képek
3
Videók
Csontok és skalpok
Lili Simmons
Patrick Wilson
Kurt Russell
Matthew Fox
Kurt Russell
Patrick Wilson
Kurt Russell
Kurt Russell
Kurt Russell
Kurt Russell
Patrick Wilson
Matthew Fox
Richard Jenkins
 
Exposeman   2020. 02. 17.

legújabb vélemény

Durva Western

Feltűnő, hogy kis költségvetésből készült a film,vagy legalább is annak látszik, viszont nagyon tetszett.A film vége viszont nagyon durvára sikeredett, nem szokványos western.Ami picit zavaró volt,hogy nem beszéltek az emberevők,valami nyelvet adhattak volna nekik.Megéri megnézni.

 
Deku   2017. 07. 24.

Ez a film elég furcsán hatott rám az első pár percben de Kurt Russell hamar meggyőzött. Ez az film kiváló lett. Nem is tudok mást mondani, mint, hogy eszméletlen minden téren csak dicsérni tudom mivel elvarázsolt.


 
Bogi87   2016. 05. 27.

Az első horror-western kategóriába besorolt film, amit láttam. Izgalmasnak találtam.

 
Berto49   2017. 10. 13.

!!!SPOILER!!! Végre már megtanulhatnám, hogy a Titanic fesztiválon bemutatott filmek többsége nem az én ízlésemnek való! Sokak véleménye szerint a western és a horror elegye ez a film, amivel én is egyetértek. Már régebben egyik műfajt sem kedvelem, ezt az értékelésem is megmutatja. Négy férfi (a seriff, a vén segítője, egy indiánvadász, 116 megölt indiánnal terhelve és az elrabolt asszony lábtöréses férje) elindul kiszabadítani az elrabolt asszonyt. A küldetés során ketten meghalnak, de a férj sikeresen teljesíti a küldetést, az összes kannibál vadembert megölik. Nem tudom ki hogy van vele, de én eléggé rasszistának érzem ezt az első filmet, sok feleslegesen mutatott vérengzéssel és pufogtatással. Már az első percben is „megtanulhatja” a néző, hogyan kell precízen elvágni egy ember torkát, mindezt a lehető legrészletesebben. Nem fogom a kedvenceim között emlegetni ezt a filmet!

 
HercegPeter   2018. 06. 17.

Jó színészek a jó szerepekben és a történet is rendben van. Ennyivel össze is lehetne foglalni, bár van egy kis bökkenő. Mégpedig Matthew Fox, akinek egy nagyon menő és kedvelhető karaktere van, de a színész szerintem egyáltalán nem illik oda. Inkább egy Woody Harrelsont, vagy egy Sean Penn-t tudnék elképzelni oda. A film mind westernként, mind horror-thriller-ként megállja a helyét. Utóbbi persze csak az utolsó szakaszára igaz. Ez a része elég durva jeleneteket tartalmaz. A befejezés miatt volt egy kis hiányérzetem. Még vártam volna egy jó kis utolsó harcot a törzsfőnökkel, valamint a hazatérésre még kíváncsi lettem volna.

 
Egyszerre egy túlságosan aprólékosan alapozott horror, és egy meglehetősen véres végkifejletbe torkolló klasszikus western, a kettő pedig nem tud szimbiózisban létezni egymással. több»
 
. A több mint két órás Csontok és skalpok nem lesz a műfajkeverés hivatkozási pontja, hibái ellenére egy kellemes darab is lehet, amire másnap már úgysem fogunk emlékezni. 6/10 több»
 
A Csontok és skalpok hosszúra nyújtott expozicióval és naturalisztikus brutalitással sokkol. 6,5/10 több»

A film összbevétele 382 579 dollár volt (imdb.com).

 

Kurt Russell és David Arquette korábban már szerepelt együtt a Milliókért a pokolba (2001) című filmben.

(dulkap)
 

S. Craig Zahler rendezői bemutatkozása.

(dulkap)
 

Michael Wincott neve is felmerült Buddy szerepére.

(dulkap)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.