Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
26
Vélemények
18
Képek
3
Videók
Csontok és skalpok
 
Deku   2017. 07. 24.

Ez a film elég furcsán hatott rám az első pár percben de Kurt Russell hamar meggyőzött. Ez az film kiváló lett. Nem is tudok mást mondani, mint, hogy eszméletlen minden téren csak dicsérni tudom mivel elvarázsolt.

 
Berto49   2017. 10. 13.

!!!SPOILER!!! Végre már megtanulhatnám, hogy a Titanic fesztiválon bemutatott filmek többsége nem az én ízlésemnek való! Sokak véleménye szerint a western és a horror elegye ez a film, amivel én is egyetértek. Már régebben egyik műfajt sem kedvelem, ezt az értékelésem is megmutatja. Négy férfi (a seriff, a vén segítője, egy indiánvadász, 116 megölt indiánnal terhelve és az elrabolt asszony lábtöréses férje) elindul kiszabadítani az elrabolt asszonyt. A küldetés során ketten meghalnak, de a férj sikeresen teljesíti a küldetést, az összes kannibál vadembert megölik. Nem tudom ki hogy van vele, de én eléggé rasszistának érzem ezt az első filmet, sok feleslegesen mutatott vérengzéssel és pufogtatással. Már az első percben is „megtanulhatja” a néző, hogyan kell precízen elvágni egy ember torkát, mindezt a lehető legrészletesebben. Nem fogom a kedvenceim között emlegetni ezt a filmet!


 
Bogi87   2016. 05. 27.

Az első horror-western kategóriába besorolt film, amit láttam. Izgalmasnak találtam.

 
HercegPeter   2018. 06. 17.

Jó színészek a jó szerepekben és a történet is rendben van. Ennyivel össze is lehetne foglalni, bár van egy kis bökkenő. Mégpedig Matthew Fox, akinek egy nagyon menő és kedvelhető karaktere van, de a színész szerintem egyáltalán nem illik oda. Inkább egy Woody Harrelsont, vagy egy Sean Penn-t tudnék elképzelni oda. A film mind westernként, mind horror-thriller-ként megállja a helyét. Utóbbi persze csak az utolsó szakaszára igaz. Ez a része elég durva jeleneteket tartalmaz. A befejezés miatt volt egy kis hiányérzetem. Még vártam volna egy jó kis utolsó harcot a törzsfőnökkel, valamint a hazatérésre még kíváncsi lettem volna.

 
Fahéjgolyó   2016. 10. 25.

Kurt Russelnek ebben a filmben is nagyon jól fekszik ez a karakterű szerep. Érdekes elképzelés hogy a westernt a horrorral keverjék, mondjuk az ember rettegni nem fog a film alatt.

Lili Simmons
Patrick Wilson
Kurt Russell
Matthew Fox
Kurt Russell
Patrick Wilson
Kurt Russell
Kurt Russell
Kurt Russell
Kurt Russell
Patrick Wilson
Matthew Fox
Richard Jenkins
 
Egyszerre egy túlságosan aprólékosan alapozott horror, és egy meglehetősen véres végkifejletbe torkolló klasszikus western, a kettő pedig nem tud szimbiózisban létezni egymással. több»
 
. A több mint két órás Csontok és skalpok nem lesz a műfajkeverés hivatkozási pontja, hibái ellenére egy kellemes darab is lehet, amire másnap már úgysem fogunk emlékezni. 6/10 több»
 
A Csontok és skalpok hosszúra nyújtott expozicióval és naturalisztikus brutalitással sokkol. 6,5/10 több»
 

Kurt Russell és David Arquette korábban már szerepelt együtt a Milliókért a pokolba (2001) című filmben.

(dulkap )
 

S. Craig Zahler rendezői bemutatkozása.

(dulkap )
 

Michael Wincott neve is felmerült Buddy szerepére.

(dulkap )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.