Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
76%

Csontok és skalpok (2015)

Bone Tomahawk
Filmadatlap
 
27
Szereplők
29
Vélemények
18
Képek
3
Videók
Csontok és skalpok

Galéria (18)

Lili Simmons
Patrick Wilson
Kurt Russell
Matthew Fox
Kurt Russell
Patrick Wilson
Kurt Russell
Kurt Russell
Kurt Russell
Kurt Russell
Patrick Wilson
Matthew Fox
Richard Jenkins

Videók (3)

 
zoltanson   2021. 04. 05.

legújabb vélemény

0
Nyers, brutális, western

Egy jó kis horrorba oltott western. Minden rendben van a filmmel. Kellően nyomasztó és brutális ahhoz, hogy ne westernként tekintsen rá az ember. Zene alig, a karakterek rendben, színészek rendben. A végén a barlangos rész már nálam is a határokat feszegette. Emlékezetes maradt.

 
Deku   2017. 07. 24.

3

Ez a film elég furcsán hatott rám az első pár percben de Kurt Russell hamar meggyőzött. Ez az film kiváló lett. Nem is tudok mást mondani, mint, hogy eszméletlen minden téren csak dicsérni tudom mivel elvarázsolt.

 
Sabnock Sanatory   2018. 08. 22.

0

Kurt Russell azért itt is hozza a színvonalat, csak nem értem, ez a kissé beteges, morbid film mi is. Western? Horror? Thriller? Valami egyvelegnek tűnik, de a csattanó elmaradt, hiányérzetem van... :( Nézhető.

 
Berto49   2017. 10. 13.

1

!!!SPOILER!!! Végre már megtanulhatnám, hogy a Titanic fesztiválon bemutatott filmek többsége nem az én ízlésemnek való! Sokak véleménye szerint a western és a horror elegye ez a film, amivel én is egyetértek. Már régebben egyik műfajt sem kedvelem, ... több»

 
Bogi87   2016. 05. 27.

0

Az első horror-western kategóriába besorolt film, amit láttam. Izgalmasnak találtam.

 
HercegPeter   2018. 06. 17.

0

Jó színészek a jó szerepekben és a történet is rendben van. Ennyivel össze is lehetne foglalni, bár van egy kis bökkenő. Mégpedig Matthew Fox, akinek egy nagyon menő és kedvelhető karaktere van, de a színész szerintem egyáltalán nem illik oda. Inkább... több»

 
dailyfilmsan   2018. 03. 31.

0

Érdekes volt egy horror/western filmet látni nem nagyon emlékszem hogy találkoztam volna ilyen műfajú filmmel. Nagyon jók a karakterek, minden egyes felvétel érdekes és jó szögből lett felvéve. Egy menetelés de izgalmas izgultam a szereplőkért hogy m... több»

A film összbevétele 382 579 dollár volt (imdb.com).

 

Kurt Russell és David Arquette korábban már szerepelt együtt a Milliókért a pokolba (2001) című filmben.

(dulkap)
 

S. Craig Zahler rendezői bemutatkozása.

(dulkap)
 

Michael Wincott neve is felmerült Buddy szerepére.

(dulkap)
 

S. Craig Zahler 2007-ben írta meg a forgatókönyvet.

(dulkap)
 

A filmet mindössze 1,8M $-ból készítették el.

(dulkap)
 
S. Craig Zahler Kurt Russell nevével fémjelzett kannibál-westernje végre megérkezett a magyar mozikba. A Csontok és skalpok a szélsőséges műfajiság okán a 2016-os év talán legfontosabb bemutatója. több»
 
A horror és a western műfaj rajongóinak is szeretettel ajánlom a filmet. Biztos vagyok benne, hogy nem fogjátok megbánni, hogyha beültök rá a moziba. Két órás izgalmas, kegyetlen és humoros élményben lesz részetek! több»
 
De Zahler furább szerzet Tarantinónál. Nála nem egyértelmű, mi a humoros a véget nem érő párbeszédekben, és az erőszaknak is van egy sajátos, szakadozott ritmusa: fura szünetekkel központozza őket, mintha disszonáns hangokat játszana a refrénbe. több»