Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
12
Vélemények
16
Képek
1
Videók
 
Thibo84   2019. 03. 06.

legújabb vélemény

Christian Bale hiába jó színész, most még is elégé lapos volt a karaktere, míg Russell Crowe zseniális alakítást nyújt. Fergeteges páros lehettek volna a vásznon, még is Russell viszi el a filmet. A történet sokszor vontatott és unalmas, majd váratlanul történik valami ami felrázza az embert, aztán ez ismétlődik meg újra és újra. Valahol olyan érzésem volt, mintha a készítők a feszültséget szeretnék gerjeszteni a nézőkben, ám ez nem jött össze. Itt is sejtettem már az elején - pedig nem láttam az eredetit -, mi lesz a film vége.

 
Deku   2017. 10. 25.

Rémesen gyenge és nézhetetlen lett. Többször mentem ki a film alatt mint voltam bent. Uncsi volt. Kegyetlenül lelombozó filmet alkottak. Gondolok itt ez alatt, hogy a sztorinak se eleje se vége.


 
Zsceeeka   2017. 10. 31.

Tetszett a film, bár a régebbi változatot nem láttam, csak ezt. Ami megmaradt nagyon, hogy nagyon hosszúnak tűnt, kicsit el is apadt közben a figyelmem, de mindenképpen megérte. A színészek hozzák az elvártat (többet azért nem).

 
rainman   2017. 12. 26.

Nem is annyira western, hanem karakterdrámába oltott road movie. Russel Crowe nagyot játszik Ben Wade szerepében. Tetszett, hogy nem fekete/fehér, jó/rossz karakterek szerepeltek benne, hanem hatalmas átfedés volt. Pont, mint az életben. Meglehetősen jól sikerült darab, de megértem azt is, akinek nem tetszett. Nem egy akciódús western. A cselekmény fokozatosan, de időnként azért komótosan halad a crescendoig, és bár sejthető a végkifejlet, meglehetősen érzelgősre sikeredett. Ami pozitív a szememben. Egy újabb film, ami megmutatta, hogy a western sosem megy ki a divatból!

 
irongozu   2015. 11. 21.

Nagyon jó remake. Sodró lendületű, fordulatos western. Russe Crow színészi teljesítményét emeli ki, hogy vadnyugati hősként is képes helytállni.

A film összbevétele 71 171 825 dollár volt (imdb.com).

 

A film eredeti sztorija a Dime Western Magazine 1953-as számában jelent meg.

(SódóGA)
 

Ben és Dan párbeszéde a bárban szinte teljes egészében megegyezik az eredeti, 1957-es filmben elhangzottakkal.

(SódóGA)
 

A filmben aközött, hogy 3-at üt az óra, és hogy befut a vonat, pontosan 10 perc telik el.

(SódóGA)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.