Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
12
Vélemények
16
Képek
1
Videók
 
Thibo84   2019. 03. 06.

legújabb vélemény

Christian Bale hiába jó színész, most még is elégé lapos volt a karaktere, míg Russell Crowe zseniális alakítást nyújt. Fergeteges páros lehettek volna a vásznon, még is Russell viszi el a filmet. A történet sokszor vontatott és unalmas, majd váratla... több»

 
Deku   2017. 10. 25.

Rémesen gyenge és nézhetetlen lett. Többször mentem ki a film alatt mint voltam bent. Uncsi volt. Kegyetlenül lelombozó filmet alkottak. Gondolok itt ez alatt, hogy a sztorinak se eleje se vége.


 
Zsceeeka   2017. 10. 31.

Tetszett a film, bár a régebbi változatot nem láttam, csak ezt. Ami megmaradt nagyon, hogy nagyon hosszúnak tűnt, kicsit el is apadt közben a figyelmem, de mindenképpen megérte. A színészek hozzák az elvártat (többet azért nem).

 
rainman   2017. 12. 26.

Nem is annyira western, hanem karakterdrámába oltott road movie. Russel Crowe nagyot játszik Ben Wade szerepében. Tetszett, hogy nem fekete/fehér, jó/rossz karakterek szerepeltek benne, hanem hatalmas átfedés volt. Pont, mint az életben. Meglehetősen... több»

 
irongozu   2015. 11. 21.

Nagyon jó remake. Sodró lendületű, fordulatos western. Russe Crow színészi teljesítményét emeli ki, hogy vadnyugati hősként is képes helytállni.

 
koricapito   2018. 08. 13.

Jól kivitelezett film, viszont a sztori nekem kicsit erőltetett volt.

 
rhamus   2015. 07. 18.

Nincs még egy ilyen film az biztos. A maga nemében kiváló alkotás. Elképesztő a látvány és úgy kompletten az egész csodálatos. Engem teljesen elbűvölt így nem is volt kérdéses, hogy jól szórakoztam.

Galéria (16)

Videók (1)

A film összbevétele 71 171 825 dollár volt (imdb.com).

 

A film eredeti sztorija a Dime Western Magazine 1953-as számában jelent meg.

(SódóGA)
 

Ben és Dan párbeszéde a bárban szinte teljes egészében megegyezik az eredeti, 1957-es filmben elhangzottakkal.

(SódóGA)
 

A filmben aközött, hogy 3-at üt az óra, és hogy befut a vonat, pontosan 10 perc telik el.

(SódóGA)
 

A félkész épületet, amelyen Wade és Evans keresztülrohan, az eredeti tervek szerint be kellett volna fejezni, ám a stáb kifutott a költségvetésből.

(SódóGA)
 

Peter Fonda 10 éves korában véletlenül hasba lőtte magát.

(SódóGA)