Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
67%

Nem leszel egyedül (2022)

You Won't Be Alone
Filmadatlap
 
26
Szereplők
5
Vélemények
6
Képek
2
Videók

Galéria (6)

Noomi Rapace

Videók (2)

 
Zsuzsanna395645   2022. 10. 20.

legújabb vélemény

1
Boszorkány tanmese

Hát, nem tudom, vegyesek az érzéseim. Nem tudnám megmondani, hogy tetszett-e a film. Nekem azért hiányzott ebből a filmből a fűszer, amitől emlékezetes marad. Hozzáteszem, még nem láttam ilyen hiteles bemutatását a 19.századi paraszti életnek, ebből a szempontból nagyon tetszett.

 
Kóborló   2022. 10. 13.

a nap véleménye

4
Egy boszorkány, aki ember szeretett volna lenni

Tavaly év végén, amikor összeállítottam magam számára egy olyan horrorfilmes listát, amin azok a filmek kaptak helyet, amiket eredetileg idén (2022-ben) mutatnak majd be, akkor ez a film is szerepelt rajta. Végre a napokban volt lehetőségem arra, hog... teljes kritika»

 
Havier85   2022. 10. 03.

1

A normális mozilátogatók utálni fogják a lassú tempó, a feliratok, a párbeszédek hiánya és a cselekmény kifejtésénk módja miatt. A filmművészet rajongói ugyanezen okok miatt fogják szeretni. Nem lepődnék meg, ha angol nyelvű változatban is újraforgatnák, mivel a cselekmény elég egyedi és ijesztő.

 
the.peter   2022. 09. 02.

1

Nagyon lassan indul be, de megéri megvárni. Remek sztori és alakítások, nem áll távol egy mesterműtől.

 
Vesco   2022. 10. 15.

1

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Népi folklór tanmese, egy csipetnyi felnövéstörténettel.A film sokkal több egy szimpla boszorkányos horrornál, egy pszichés utazás a létezés megértéséről, a világ hétköznapi dolgain keresztül,melyek egyedi perspektívát kölcsönöznek a sztorimesélésnek... több»

 

A filmet először az amerikai Sundance filmfesztiválon mutatták be, 2022. január 22-én.

(Kóborló )
 

A film rendezője egy interjú során elárulta, hogy a film forgatókönyvének megírásához a macedón népmesékből merített ihletet.

(Kóborló )
 

A film rendezőjének, Goran Stolevskinek ez volt az első egész estés filmrendezése, ezelőtt csupán rövidfilmeket és tévésorozatok epizódjait rendezte.

(Kóborló )