Új filmmel jön a kirúgott egykori Star Wars-sztár, itt az előzetes

Gina Carano mozis visszatérése premierdátumot és előzetest is kapott.

A Daily Wire ma hozta nyilvánosságra a Terror on the Prairie teljes trailerét, amelyet a veterán filmes, Michael Polish rendezett Josiah Nelson forgatókönyve nyomán. A történet középpontjában egy család áll, amely szembeszáll egy bosszúra szomjazó, törvényen kívüli bandával. 

A western június 14-én kerül a mozikba, és a a DailyWire.com-on is streamelhető lesz. Carano Dallas Sonnier (Csontok és skalpok) és Amanda Presmyk (Run Hide Fight) mellett producerként is egyengette a film útját. 

Napokkal azután, hogy kirúgták a Disney+ A mandalóri című Star Wars-sorozatból (az esetről itt írtunk bővebben), az MMA-harcosból lett színésznő méltatta a The Daily Wire-t, amiért együttműködött vele a projektben. "A The Daily Wire segít valóra váltani egyik álmomat - hogy saját filmet fejlesszek és készítsek. Kiáltottam, és az imám meghallgatásra talált. A remény közvetlen üzenetét küldöm mindenkinek, aki a totalitárius csőcselék általi eltörléstől való félelemben él" - mondta akkor a The Daily Wire-nak adott nyilatkozatában. "Még csak most kezdtem el használni a hangomat, amely most szabadabb, mint valaha, és remélem, ez másokat is erre ösztönöz. Nem tudnak eltörölni minket, ha mi nem hagyjuk."

A teljes előzetest idelent mutatjuk.

western

Egy családot megtámadnak az újonnan épített farmjukon, így kénytelenek felvenni a harcot az őket terrorizáló törvényen kívüli bandával. több»