Holtan találták a Dűne és a The Walking Dead színésznőjének, Alicia Witt szüleit az otthonukban

Alicia Witt, a The Walking Dead és a Dűne sztárjának szüleit holtan találták házukban, Massachusettsben, hétfőn. A rendőrség információi alapján a halál okát még vizsgálják.

Robert és Diane Witt testét lányuk unokatestvére találta meg, mivel Alicia nem hallott felőlük napokig, és úgy döntött, megkéri őt, látogassa meg őket. „Sajnos a hír nagy szomorúsággal töltött el.“ - nyilatkozta a színésznő és némi időt, illetve nyugalmat kért, hogy meggyászolja szüleit és feldolgozza az eseményeket.

A rendőrség szerint nincs nyoma erőszakos cselekedetnek. A szomszédok szerint már egy ideje betegeskedtek és problémáik voltak a kemencéjükkel, de a tűzoltóság parancsnoka megerősítette, hogy nincs bizonyíték mérgezésre.

A rendőrfőkapitány beszámolója alapján nincs nyoma traumának a holttesteken, a boncolás meghozza majd a végső eredményt.

Alicia Witt legismertebb szerepe David Lynch Dűnéjében volt, ezen kívül a Twin Peaksben is szerepelt. Megjelent a Maffiózókban, a The Walking Deadben, a Két pasi - meg egy kicsiben és az Orange Is the New Blackben.

Witt szóvivője elmondta, hogy a színésznő egyelőre nem kommentálja tovább az ügyet.