Hoppá, Jon Snow a Trónok harca új évadának poszterén!

Az HBO begyújtotta a rakétákat!

Kijött a Trónok harca hatodik évadának első posztere, melyen a megtört Jon Snow véres arcát láthatjuk. Hogy ez pontosan mit is jelent, arról továbbra sincs meggyőző bizonyíték, de minden valószínűség szerint a Kit Harington által alakított karakter továbbra is fontos alakja lesz a szériának.

Az mindenesetre biztos, hogy az HBO megpróbál minél jobban rájátszani az ötödik évad utolsó jelenetére, melyben (SPOILER) Jon Snowot látszólag halálra döfik egykori társai.

Bár a színész, a producerek és a teljes HBO a legkomolyabban azt állítják, hogy a karakter meghalt, erre azonban még ennek fényében sem érdemes mérget venni. Már csak azért sem, mert a színészt lefotózták a hatodik évad forgatásán Belfastban. Persze ez még mindig jelentheti azt, hogy csak visszaemlékezések formájában tűnik majd fel, de ebben ma már egyre kevesebben hisznek. Az alább látható poszter fényében pedig talán még kevésbé.

A Trónok harca hatodik évada egyelőre nem kapott premierdátumot, de az már biztos, hogy az eddig megszokottakkal ellentétben néhány héttel később indul majd az új szezon.

Trónok harca Kit Harington Jon Snow