Itt az első forgatási fotók Stallone szuperhősfilmjéből (kép)

Nehéz elképzelni ütősebb kombinációt, mint egy szuperhősfilmet Sylvester Stallone főszereplésével. Pedig mindez megtörténik, a Samaritan munkálatai megkezdődtek, így máris érkezett egy friss fotó Sly-ról.

Persze mielőtt túlságosan is beleélnénk magunkat, szemmel láthatóan Stallone nem az a szuperhős lesz majd, mint amire a legtöbben számítanánk. Első ránézésre egy kissé idősödő, lerongyolódott figurát játszik majd, amely a film történetét ismerve érthető is. Az eddig ismert szinopszis alapján egy fiatal srác elhatározza, hogy felkutatja kedvenc szuperhősét, akinek közel húsz éve teljesen nyoma veszett egy epikus összecsapás során.

Annyi bizonyos, hogy nem egy szokványos szuperhőstörténet, noha Stallone korábban már felbukkant egy kisebb szerepben A galaxis őrzői vol. 2-ben, most talán egy újabb oldaláról is megismerhetik a rajongói.

A Samaritan ráadásul igencsak parádés szereposztást ígér, hiszen Sly oldalán felbukkan még Javon 'Wanna' Walton, akit az Eufória sorozatból ismerhettek meg eddig a nézők, továbbá Martin StarrPilou AsbækDascha Polanco, illetve Moisés Arias.

A premierre azonban még egy kicsit várniuk kell a rajongóknak, hiszen a Samaritan december 11-én érkezik a mozikba.