77 Watchmen  (2019)

Az HBO minden erejével és pénzével azon dolgozik, hogy betömje a Trónok harc után keletkező űrt. Ha a terveik bejönnek, a Watchmen lehet ez a sorozat!

Néhány hónapja az HBO előrukkolt a Watchmen képregényen alapuló sorozatának első beharangozójával, azóta azonban nem sokat hallhattunk a produkció háza tájáról. A Comic-Con azonban remek apropóval szolgált arra, hogy a csatorna előálljon a teljes trailerrel, mely baromi jól mutat.

A Watchmen az azonos című Zack Snyder film folytatása és az abban felépített univerzum kibővítése lesz az eddigi információk alapján, ebbe tekinthetünk most bele három perc erejéig. A friss trailerben feltűnik  Jeremy Irons  (Ozmandyast) és az Oscar-díjas Regina King is, akit Angela Abar szerepében láthatunk majd. A további főbb szerepeket  Don Johnson,  Tim Blake Nelson , Yahya Abdul-Mateen és Frances Fisher alakítják.

Azok számára, akiknek nem ismerős a képregény, a Watchmen az a szuperhős sztori, amiben az akció mellett bőven van helye a súlyosabb kérdésfelvetéseknek, a széria sikere pedig minden bizonnyal azon múlik, mennyire sikerül megtalálnia az  HBO-nak az egyensúlyt a kettő között, és egy közönségbarát, de mégis egyedik produkcióval előállnia, ami milliókat tud a képernyők elé szegezni. Erről azonban az a tévés veterán Damon Lindelof fog gondoskodni, aki olyan sorozatokon dolgozott a karrierje során, mint a Lost vagy a Hátrahagyottak.

A Watchmen októbertől látható az HBO műsorán. A friss trailert idelent mutatjuk.