Ahogy már megszokhattátok, a Mafab.hu legaktívabb tagjai egész évben premier előtt láthatják a legnagyobb sikerfilmeket! Már csak néhány nap, és a hazai mozikban is látható lesz a film, ami az amerikai premierjén a Dűne 2-t is lenyomta. Nem másról van szó, mint a Kung Fu Panda 4-ről! Ha Te sem maradnál le róla, csatlakozz a Mafab.hu és a film hazai forgalmazója, a UIP-Duna közös játékához, hogy a Tiéd lehessen a 10(!) darab 2 főre szóló mozijegy a film premier előtti vetítésére!

Március 21-én érkezik a magyarországi mozikba az Észak-Amerikában már hatalmas közönségsikert elért Kung Fu Panda 4.  

Miután Po Békevölgy szellemi vezetőjévé válik, szembe kerül egy új ellenséggel, Kaméleonnal, egy alakváltó varázslónővel. Po segítőtársra talál Zhenben, egy ravasz tolvaj rókában, és együtt kell megvédeniük a Békevölgyet Kaméleon álnoki terveivel szemben.

Hogyan kapcsolódhatsz be a játékba?

Ha van Mafab-medálod, előnyben vagy, de ha még nincs, még úgy is megvan az esélyed!

Mindenesetre megéri a közösség aktív tagjának lenni, ugyanis ha van Mafab-medálod (a medál megszerzéséről itt olvashatsz bővebben), és Te sem szeretnél lemaradni a vetítésről, nincs más dolgod, mint a film mafabos adatlapjának fórumába (IDE KATTINTVA) március 15. 12:00 óráig kommentben megírni a ‘Játék’ szót. A gyorsaság azonban ezúttal kifizetődő, ugyanis az első 10 Mafab-medálos felhasználónk automatikusan megkapja a páros mozijegyet.

De akkor is érdemes játszanod, ha nincs medálod, ugyanis ha a határidő lejártáig nem jelentkezik 10 medálos felhasználónk, akkor a leggyorsabb nem medálos felhasználóink kapják meg a fennmaradó jegyeket. 

A nyertesekkel e-mailben vesszük fel a kapcsolatot. A vetítésre Budapesten, a Cinema City Arénában kerül sor 2024. március 20-án (szerda) 18:00 órai kezdettel.

Sok szerencsét kívánunk!

FRISSÍTÉS: Gratulálunk a nyerteseknek: Schumy1Ifj Koncz JánosJános400579Múmiaorangeg2zsoltifabuandrasanorbert25kmate48harnas1207. Köszönjük, hogy velünk játszottatok, hamarosan újabb játékkal jelentkezünk. :)

akció | animáció | kaland

Közel egy évtized után a DreamWorks Animation izgalmas sorozatának új felvonásában a legfurább kungfu mester visszatér. Miután a bátor Sárkányharcosként túlélt három... több»