Szerezd meg a Mafab medálokat, hogy egész évben INGYEN mozizhass!A kép forrása: Mason Kimbarovsky on Unsplash

Legaktívabb regisztrált felhasználóink és önkéntes szerkesztőink 2022-ben is a mi kontónkra mozizhatnak. Olvasd el az új szabályokat, szerezd meg Te is a Mafab-medálokat, és mozizz ingyen egész évben! 

Mostantól még különlegesebb kitüntetésben részesítjük a legaktívabb felhasználóinkat. Építsd ki a saját rajongótáborodat, írj hozzászólásokat, érdekességeket, életrajzokat vagy filmtartalmakat, véleményezz, és szerezd meg a Mafab-medálokat, hogy egész évben ingyen mozizhass!

2022 februárjától ugyanis minden medállal rendelkező felhasználónkat tetszőlegesen beváltható Kultik mozihálózatos mozijeggyel jutalmazzuk meg minden hónapban.

Az új pontrendszer legfontosabb újítása, hogy elválasztottuk egymástól a közösségi és a szerkesztői aktivitásért járó pontokat az alábbi módon.

Közösségi pontok

Az adott hónapban a legtöbb közösségi pontot gyűjtő 30 felhasználót automatikusan mozijeggyel jutalmazzuk meg. Az 1-10. helyezett Arany, a 11-20. Ezüst, a 21-30. helyezett neve mellett pedig Bronz medál jelenik meg. Közösségi pontot szerezhetsz azzal, ha véleményt írsz (5-100 pontot a következők függvényében: 500 karakterszám felett 50 pontot, 1000 karakterszám felett 100 pontot zsebelhetsz be), ha megszerzel egy új követőt (10 pont követőnként), vagy a közösség tagjai lájkolják a véleményedet (5 pont lájkonként).

Szerkesztői pontok

Az adott hónapban a legtöbb szerkesztői pontot gyűjtő 10 felhasználót automatikusan mozijeggyel jutalmazunk meg. Az első 3 helyezett 3, a következő 2 felhasználó 2, míg a további 5 felhasználó 1 mozijeggyel gazdagodik. Nevük mellett márciustól egy Toll medál jelzi majd, hogy a Mafab.hu legaktívabb szerkesztői közé tartoznak. Szerkesztői pontot szerezhetsz a következők írásával: életrajz: 100 pont (legalább 1000 karakter), film tartalom: 10-15 pont (Ha 2015-nél újabb filmhez írsz filmtartalmat, 15 pontot írunk jóvá), érdekesség: 5 pont, lista: 5-100 pont (100 pont, amennyiben a listához írt bevezető eléri az 1000 karaktert)

Ha megszereztél egy medált, az nem csak a profilodban, de az összes hozzászólásod és általad írt tartalom mellett megjelenik, ezzel is biztosítva a többi felhasználót arról, hogy a közösség aktív, közkedvelt és minőségi tartalomszerkesztője vagy. Az Arany, Ezüst és Bronz medálok megszerzésével eddig is bizonyíthatták a tagok, hogy igazi filmes veteránok, akiket figyelemmel követ, és akinek ad a véleményére a közösség. Ebben tehát nincs változás, viszont mostantól minden medálos tagot havi szinten mozijeggyel jutalmazunk.

Fontos, a visszaélések elkerülése végett csak azok a felhasználók lájkolhatnak hozzászólásokat és követhetnek valakit, akik legalább 100 ponttal rendelkeznek, továbbá a felhasználók nem lájkolhatják a saját hozzászólásukat. 

Az új szabályzat 2022. feburár 1-től érvényes, a medálos rendszer szerint megszerzett medálok márciustól jelennek meg a felhasználók nevei mellett, februárban még a januárban érvényben lévő szabályzat szerint láthatók a medálok.

Köszönjük a rengeteg hasznos visszajelzést, melyek nagyban hozzájárultak, hogy egy igazságos, és a közösség érdekeit szem előtt tartó pontrendszert alkothassunk.