Jön az élőszereplős Így neveled a sárkányodat, megvan a premierdátum

Dean DeBlois visszatér a nagysikerű Így neveld a sárkányodat franchise-hoz, a rendező elkészíti ugyanis az animáció élőszereplős változatát.

Az Oscar-díjra is jelölt Így neveld a sárkányodat története a mitikus viking faluban, Berkben játszódik, ahol Hablaty, a kétbalkezes fiatal vikinget ismerhetjük meg, aki összebarátkozik egy sérült sárkánnyal, akit Fogatlannak nevez el. 

A Cressida Cowell könyvei alapján készült, a Universal és a DreamWorks által támogatott fantasy-sorozat világszerte több mint 1,6 milliárd dollár bevételt hozott korábban, a produkciókból ráadásul zenés előadás és vidámparki attrakció is készült.

DeBlois nevéhez egyébként olyan további nagysikerű produkciók kapcsolódnak, mint a Mulan és a Lilo & Stitch. Az élőszereplős Így neveld a sárkányodat projekttel kapcsolatban egyelőre nem láttak napvilágot bővebb hivatalos információk, a produkció a tervek szerint 2025-ben jelenik meg.

akció | animáció | családi | fantasy | kaland

SkyShowtime (2023.02.14.)

A vikingek nagyok és erősek. A sárkányok pedig rosszak, akik lerombolják a falut, leégetik a házakat, igazi ellenségek. Hablaty, a kis viking, a törzsfőnök fia viszont kis... több»