79 Az  (2017)

Egészen egyedülálló élményt kínál a Warner új promója!

Hamarosan a mozikban a világszerte milliók által várt Stephen King adaptáció, az AZ, így a Warnernál már teljes fokozaton pörög a marketinggépezet. Az alább látható videóban belecsöppenhetünk Pennywise hátborzongató világába.

A filmet a 2013-as Mama direktora, Andrés Muschietti rendezi. A film főbb szerepeit olyan színészek alakítják, mint Javier BotetOwen TeagueJaeden LieberherNicholas HamiltonSteven Williams és Megan Charpentier, míg az ikonikus bohóc jelmezét a Hemlock Grove sztárja, Bill Skarsgård öltheti magára.

Az első, eredeti angol nyelvű trailer hatalmas rekordot döntött. Az előzetest mindössze 24 óra leforgása alatt 197 millióan nézték tekintették

A történet szerint miután a sorra tűnnek el a gyerekek a Maine állambeli Derry városából, néhány gyereknek szembe kell nézniük legnagyobb félelmükkel, Pennywise-zal, aki évszázadok óta rettegésben tartja a hozzájuk hasonlókat.

Nem ez lesz Stephen King 1986-os, több mint ezer oldalas kötetének első filmes adaptációja. A történetet a kilencvenes évek elején minisorozat formájában is feldolgozták John Ritter és Tim Curry főszereplésével. 

Az Az szeptembertől a hazai mozikban!