A Made in Italy-ban Liam Neeson egyik régi oldalát mutatta meg a nézőknek, és bár egy korábbi interjúban a színész váltig állította, hogy többé nem vállal szerepet akciófilmekben, a Becsületes tolvaj nem igazán árulkodik az ezzel kapcsolatos elhatározásról.

A korábban az Egyesült Államok legkeményebb bankrablójának számító Tom elhatározza, hogy végleg visszavonul, hogy békében élhessen együtt szerelmével Annie-vel. A férfi felveszi a kapcsolatot a Szövetségiekkel, hogy minden korábbi zsákmányát visszaadja, cserébe pedig tiszta lappal kezdhet mindent. Mint kiderül vannak nála sokkal korruptabbak az irodánál, akik Tomot még nagyobb bajba keverik, így hamarosan a férfi nem csupán korábban elkövetett bűnei, hanem egy ügynök halála miatt is kénytelen menekülni.

Mark Williams korábban a Fiam nélkül soha című rendezésével bizonyította, ha valamihez nagyon ért, akkor az az akcióval átitatott dráma. Liam Neeson és Kate Walsh főszereplésével a Becsületes tolvaj szeptember 3-án debütál a hazai mozikban.