Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
83%
Filmadatlap
 
13
Szereplők
10
Vélemények
36
Képek
3
Videók
 
VvV   2020. 09. 14.

legújabb vélemény

Egy könnyed amerikai vígjáték, olasz környezetben. A története picit egyszerű, meg nem valami új. Már sok-sok hasonló készült. Egynek elmegy.

 
indingo   2020. 08. 18.

Sokkal rosszabbra számítottam a kritikák alapján. Helyes film, gyönyörűek a helyszínek. Nem a romantikus, inkább a drámai oldal az erős benne.


 
TomÁcs   2020. 08. 31.

A film nekem a Napsütötte Toszkánát juttatta eszembe. A történet picit hasonló, bár ez pasisabb. A humora nekem tetszett és jó volt Neesont végre egy kicsit más szerepben is látni, hogy végre nem akarja megmenteni a világot.

 
Szilonka   2020. 08. 20.

Érdekes volt egy valóban apa-fiú párost látni apa-fiú szerepben. Szemkápráztató tájak és egy élvezhető kis történet.

 
Greeta   2020. 08. 26.

A kedvenc jelenetem, amikor apa és fia meghívja vacsoráznia lányt, frenetikus volt. Kellemes humorú film, nincs túlerőltetve és nem az a közönséges fajta.

 
petraszab   2020. 09. 02.

Nem az első közös film Liam Neesonnak a fiával és reméljük, hogy nem is az utolsó. Habkönnyűnek nem mondható történet múltbéli sebekkel, amivel az idő sem tudott elbánni.

 
Buffy   2020. 08. 11.

Igazság szerint jó volt végre ilyen filmben látni Liam Neesont. Nyugis, merengős, akad némi mondanivaló is, összességében kellemes, de nem feltétlenül kiemelkedő élménynek nevezném.

Liam Neeson

A film összbevétele 18 017 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 85 251 734 forintot termelt. A hazai mozik összesen 64 250 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Az elsőfilmes rendező, James D'Arcy eddigi pályafutása során több tucat filmben és sorozatban tűnt fel. Bár a nevét talán kevesen ismerik, az utóbbi években olyan produkciókban is láthattuk, mint a Bosszúállók: Végjáték, a Dunkirk vagy a Felhőatlasz.

(hp )
 

Ez a film James D'Arcy rendezői debütálása.

(hp )
 

A produkció forgatása 2019. áprilisában kezdődött meg.

(hp )
 

A film forgalmazási jogait 2020. februárjában szerezte meg az IFC Films.

(hp )
 

Liam Neeson második alkalommal állt a kamerák elé vérszerinti fiával, Micheal Richardsonnal. A két színész a Dermesztő hajszában is együtt játszott.

(hp )
 
A Made In Italy igazi közönségfilm. Van benne humor, hihető történet, feldolgozandó élethelyzet, jó színészi játék és gyönyörű toszkán táj. több»
 
A Made in Italy nem egy tökéletes film, a megszokott boldog konklúzióval zárul, melyből kiderül, hogy a frissen felújított háztól nem is olyan egyszerű érzelmi szinten megszabadulni, de talán nem árulok el filmtörténeti csavart azzal, hogy elmondom, ez nem is sikerül. több»
 
Mivel a COVID évében a valóságban nem nagyon utazhatunk, legalább másfél óra erejéig a filmvásznon megtehetjük ezt. Ez is valami. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.