James D'Arcy filmjének kedvéért Liam Neeson kilépett az akciófilmes keretek közül. A Made in Italy már a hazai mozikban is látható!

Robert egy bohém művész, aki elhidegült fiával Londonból Olaszországba utazik, hogy eladja egykori feleségétől megörökölt házát. A ház rettenetes állapotban van, ezért kénytelenek hozzállátni a felújításához. Bár az utazás nem indul zökkenőmentesen, a közös élmények és a váratlan fordulatok közelebb hozzák őket egymáshoz. Az együtt töltött időnek köszönhetően végre talán túl tudnak lépni a múlt sérelmein, és tiszta lapot nyithatnak a viharos kapcsolatukban a boldogság reményében. 
Az eddigi pályafutásának köszönhetően elsősorban színészként ismert James D'Arcy első egészestés mozifilmjének főbb szerepeit Liam NeesonLindsay DuncanValeria BilelloMicheal NeesonGian Marco TavaniHelena Antonio és Marco Quaglia alakítják. 

Íme 5 érdekesség a premierfilmről, amit nem árt tudnod, mielőtt jegyet váltasz:

  • Az elsőfilmes rendező, James D'Arcy eddigi pályafutása során több tucat filmben és sorozatban tűnt fel. Bár a nevét talán kevesen ismerik, az utóbbi években olyan produkciókban is láthattuk, mint a Bosszúállók: Végjáték, a Dunkirk vagy a Felhőatlasz.
  • Ez a film James D'Arcy rendezői debütálása.
  • A produkció forgatása 2019. áprilisában kezdődött meg.
  • A film forgalmazási jogait 2020. februárjában szerezte meg az IFC Films.
  • Liam Neeson második alkalommal állt a kamerák elé vérszerinti fiával, Micheal Richardsonnal. A két színész a Dermesztő hajszában is együtt játszott.

Hazai premierdátum: 2020.07.23.