Ernie Barbarash korábban olyan korábban olyan nagysikerű produkciókat tett le az asztalra íróként és producerként, mint a Kocka 2. - Hiperkocka és a Kocka 3., rendezőként viszont a tavaly megjelent Hőséggel sikerült a képernyő elé szegezni a hazai nézőket.

Merthogy a Hőség jelenleg a harmadik legnézettebb tartalomnak számít a magyarországi előfzetők körében, és amelyet a Ne merészelj eljönni a bát micvámra és A gyilkos könyvklub előztek meg nézettségben. A történet szerint Claire egy igazán remek pozícióhoz jut új munkahelyén, egy ingatlanügynökségnél, ráadásul egy új szerelem is kibontakozóban van az életében. Váratlanul azonban azzal kénytelen szembesülni, hogy főnöke feleségével, Evával folytat viszonyt, amikor pedig Eva férje váratlanul eltűnik, Claire-t hozzák a történtekkel összefüggésbe. Claire válik az első számú gyanúsítottá, így a nőnek saját kézbe kell vennie az ügyet, ha be akarja bizonyítani az ártatlanságát.

Eve látható Merritt Patterson pályafutása során mindeddig főként a Hallmark “égisze” alatt készült romantikus vígjátékokban volt látható, így a fülledt hangulatú Hőség egy merőben más alakításnak ígérkezik tőle. A Claire-t alakító Kat Graham ugyanakkor sokaknak ismerős lehet, hiszen a színésznő korábban a nagysikerű Vámpírnaplók stábját erősítette.

A Hőség további szerepeiben érkeznek Roger R. Cross, Sebastian Roché, Cardi Wong, Aren Buchholz, Kayla Wallace és David James, a produkció tehát már elérhető a Netflix tartalomkínálatában, a mafabos adatlapon található Netflix logóra kattintva pedig közvetlenül el is indíthatjátok a lejátszást, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.