Mától a Netflixen: Ez a műsor humorral merül el a szexkultúrában

A híres dél-koreai komikusok, Shin Dong-yeop és Sung Si-kyung, teljesen új kalandra indulnak a Merész vállalkozás: Hollandia és Németország című Netflix-műsorukkal. A széria harmadik szezonja ezúttal Hollandia és Németország szexkultúráját fedi fel.

Ez a sorozat eltér a Dél-Koreában megszokott tartalmaktól, mivel a műsorban olyan témáról van szó, amelyről az ország szórakoztatóiparában ritkán beszélnek. Annak ellenére, hogy évek óta jelen vannak az szórakoztatásban, ez a vállalkozás mindkét sztár számára merész és innovatív lépést jelent.

Az elődök, a Merész vállalkozás: Japán és a Merész vállalkozás: Tajvan sikerét követve a dinamikus dél-koreai komikus duó visszatér, hogy új élményekkel szórakoztassa a rajongókat a Merész vállalkozás: Hollandia és Németország című showban. 

Shin Dong-yeop és Sung Si-kyung egy népszerű dél-koreai komikus duó, akiket a ravasz párbeszédek és a frappáns riposztok jellemeznek a különféle televíziós szórakoztató műsorokban.

Shin Dong-yeop évtizedek óta népszerű a dél-koreai szórakoztatóiparban. Számos televíziós műsort vezetett, köztük beszélgetős műsorokat és díjátadó ceremóniákat. Emellett a "Nemzet MC"-nek is nevezik.

Sung Si-kyung viszont énekes-dalszerző, aki pályája későbbi szakaszában komikusi szerepet is vállalt. Nyers humora jól kiegészíti Shin Dong-yeop élénk személyiségét, és együtt dinamikus duót alkotnak, amely humoros párbeszédekkel szórakoztatja a közönséget.

A sorozat legújabb, 3. évadában Shin Dong-yeop és Sung Si-kyung egyedi "szexuális kultúra" túrába kezdenek Németországban és Hollandiában. Elmerülnek az európai országok egyedi és szokatlan szexuális szokásainak bemutatásában.

Ha szívesen megnéznéd a műsort és rendelkezel Netflix előfizetéssel, akkor nincs más dolgod, mint a film mafabos oldalán található, “Hol nézheted” szekció alatti Netflix gombra kattintani.

valóságshow

Shin Dong-youp és Sung Si-kyung felfedezik Hollandia és Németország szexkultúráját, a gyakorlati tapasztalatokat feltáró interjúkkal vegyítve. több»