A Netflix a kosztümös drámák rajongóira is gondolt ezen a hétvégén, és egy újabb sikerfilmmel bővítették a streaming könyvtárukat.

Nagy pillanat ez a Downton Abbey-sorozat hívei számára, hiszen mostantól otthonuk kényelméből merülhetnek el a Crawley család sagájának legújabb részében.

A Downton Abbey: Egy új korszak című, 2022-ben bemutatott film a második önálló produkció a 2010 és 2015 között sugárzott, nagy sikerű Downton Abbey tévésorozat után. A sorozat hatalmas rajongótáborra tett szert, amelyet a korabeli részletekre való aprólékos odafigyeléséért, a mély karakterfejlődésért, valamint a történelmi és fiktív elbeszélések magával ragadó ötvözéséért méltattak.

A Simon Curtis által rendezett film ott folytatja, ahol az előző rész abbahagyta, és számos új fordulatot hoz a népszerű karakterek életébe: a dráma, a romantika és a történelmi intrikák elegye biztosan nem fog csalódást okozni a rajongóknak.

Az 1920-as évek végén játszódó film az arisztokrata Crawley család és szolgáik előtt álló kihívásokat és változásokat tárja fel. A film címe utal az ebben az időszakban bekövetkező társadalmi változásokra, ahogy a világ kilábal az első világháborúból, és egyre közelebb kerül a nagy gazdasági világválsághoz. Ezek a globális események tükröződnek a szereplők személyes életében.

Az Emmy- és Golden Globe-díjas sorozat mozifilmes folytatásának pazar szereplőgárdáját olyan sztárok fémjelzik, mint Maggie Smith, Hugh Dancy, Nathalie Baye, Imelda Staunton, Elizabeth McGovern, Dominic West és Michelle Dockery.

Ha szereted a kosztümös drámákat, netán új vagy a Downton Abbey világában, ez a film lehet az ideális választás a hétvégére, amellyel bepillanthatsz egy letűnt korszak kulisszái mögé drámával és némi humorral.

Ha megnéznéd a filmet, a mafabos adatlapon a Netflix logóra kattintva el is indíthatod, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

dráma | romantikus

Miután Nagy-Britannia királynője látogatást tett a Crawley családnál, nehéz volt elhinni, hogy a dolgok ugyanúgy folytatódhatnak, mint korábban. Érkezik a 2019-es Downton Abbey... több»