Megérkezett az Amazon Prime műsorkínálatában a Ron Howard rendezésében készült A tizenhármak.

A film története szerint a Tham Luang-barlangban egy esőzés miatt csapdába esett fiatal thaiföldi focicsapatot és edzőjét egy csoport profi barlangász próbál megmenteni. A küldetés cseppet sem veszélytelen, így a barlangászoknak minden tudásra és korábban szerzett tapasztalatra szükségük lesz.

IGAZ TÖRTÉNET ALAPJÁN

A tizenhármak cselekménye valódi eseményeken alapul, a mentés során közel 10 ezer önkéntes vett részt, az eseményeket pedig az egész világ követte annak idején. A produkció parádés szereposztást kapott, hiszen a főszerepekben Colin Farrell, Viggo Mortensen, Joel Edgerton, Tom Bateman, Lewis Fitz-Gerald, Teeradon Supapunpinyo és Paula Garcia láthatók.

A FÉLELEM

Ron Howard rendezőként kétségtelenül szereti a kihívásokat, hiszen pályafutása során olyan nagysikerű produkciókat hozott már tető alá, mint A tenger szívében, a Hajsza a győzelemért és a Lánglovagok. A rendező ezúttal is törekedett arra, hogy minél hitelesebben adja át a történéseket.

dráma | életrajzi | thriller

Thaiföldön néhány fiatal srác és edzőjük egy elárasztott barlangban rekedt. A film az ő megmentésükre irányuló küldetést követi nyomon. A 2021-ben megjelent nagysikerű... több»