Mától az HBO Maxon: Tom Hanks 3 zseniális filmje érkezett meg ma a platformra

Izgalmas nap a mai a filmrajongók számára: az HBO Max három nagyszerű Tom Hanks-filmmel lepte meg az előfizetőket.

A mai napon 3 Tom Hanks-film debütált a Maxon, melyek az Egy kivételes barát, a Philadelphia - Az érinthetetlen és a Phillips kapitány.

Fred Rogers szívmelengető szerepétől kezdve a Phillips kapitány intenzív alakításán át Andrew Beckett úttörő karakteréig ezek a filmek rávilágítanak arra, hogy miért tartják Hankset generációja egyik legjobb színészének. A rajongók és az újoncok számára egyaránt tökéletes lehetőség ez a három produkció, hogy megismerjék Tom Hanks illusztris karrierjének mélységét és sokoldalúságát.

Mindhárom film előzetesét és az ajánlóinkat idelent találjátok.

#3

82 Phillips kapitány  (2013)

(64) (15)

dráma | életrajzi | thriller

HBO Max

Az USA Tengerészeti Hivatala egy közleményben szólítja fel az amerikai hajókat, hogy 1100 kilométeres körzetben kerüljék el Szomália partjait, ahol veszélyes kalózok... több»

A Paul Greengrass által rendezett Phillips kapitány (2013) egy izgalmas történet, amely a Maersk Alabama 2009-es eltérítésének igaz történetén alapul. Hanks alakítja Richard Phillips kapitányt, akinek konténerhajóját eltérítik a szomáliai kalózok. A film intenzíven mutatja be ezt a megrázó megpróbáltatást, és szemlélteti Hanks képességét, hogy egyszerre tudja közvetíteni a sebezhetőséget és a sztoikus bátorságot. Hanks lebilincselő alakítása, valamint a film feszes rendezése és dinamikus forgatókönyve a Phillips kapitányt az igaz történeteket feldolgozó thrillerek műfajában is kiemelkedővé teszi.  
#2

dráma

HBO Max | TV-ben (Cinemax 2, csütörtök 01:33)

A sikeres ügyvéd, Andrew Beckett (Tom Hanks) egyetlen féltve őrzött titka, hogy homoszexuális. Mikor kiderül, hogy elkapta a halálos AIDS vírust, vállalata mondvacsinált okokból... több»

Philadelphia - Az érinthetetlenben (1993) Hanks az egyik legerőteljesebb alakítását nyújtja: Andrew Beckett ügyvédet alakítja, akit kirúgnak konzervatív ügyvédi irodájából, mert AIDS-es. A Jonathan Demme által rendezett film az egyik első olyan mainstream hollywoodi film volt, amely a HIV/AIDS-szel, a homoszexualitással és a homofóbiával foglalkozott. Hanks a diszkriminációval szemben a méltóságért és az igazságért küzdő férfi alakításáért elnyerte első Oscar-díját a legjobb színészi kategóriában. Denzel Washington és Antonio Banderas erős mellékszereplésével a Philadelphia ma is megrendítő és társadalmi jelentőségű film.
#1

dráma | életrajzi

HBO Max

A csipkelődő újságíró, Tom Junod (Matthew Rhys) nem épp a kedvére való feladatot kap, a közismert műsorvezetőt, Fred Rogers-t (Tom Hanks) kell meginterjúvolnia. Fred... több»

Az Egy kivételes barát (2019) megható tisztelgés a szeretett tévés ikon, Fred Rogers előtt. A Marielle Heller által rendezett életrajzi drámában Hanks alakítja Rogerst, megragadva Rogers kedvességének és empátiájának lényegét. A film középpontjában Rogers és az újságíró Tom Junod valós barátsága áll. Hanks alakítása Oscar-jelölést hozott neki a legjobb férfi mellékszereplő kategóriában, megszilárdítva ezzel Hollywood egyik legsokoldalúbb színészének státuszát. Ez a film egy olyan életrajzi alkotás, amely emlékezteti a nézőket a megértés és az együttérzés erejére.