Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
65%

Egy kivételes barát (2019)

A Beautiful Day in the Neighborhood
Filmadatlap
 
29
Szereplők
3
Vélemények
17
Képek
3
Videók
 
petraszab   2020. 09. 04.

legújabb vélemény

Tom Hanksnek tényleg mindenféle karakter jól áll. Egy szép történetet mesél el a film, nincs túlbonyolítva, de a mondanivalója annál gazdagabb.

 
NGN   2020. 02. 23.

a nap véleménye

Egy gyermeklelkű felnőtt útmutatásai

Fred Rogers egy rendkívül népszerű tévés személyiség volt, és a gyerekek nyelvén valami varázslatos módon tudott szólni. A Mister Rogers szomszédsága című műsor évtizedeken keresztül volt műsoron, és ami azt illeti, nemcsak gyerekeknek, de felnőttekn... teljes kritika»


 
indingo   2020. 08. 18.

A legrosszabb, amit eddig Tom Hankstól láttam. Borsózott tőle a hátam, nem is bírtam végig nézni.

Tom Hanks
Tom Hanks
 
És bár az Egy kivételes barát valóban Lloyd történetére fókuszál elsősorban, a végén mégiscsak arra jövünk rá, hogy az alkotás – mind magyar, mind angol – címe igazán találó: Fred Rogers valóban egy kivételes barát, ez a majd’ két óra pedig tényleg a szomszédság egy gyönyörű napját (vagyis: A Beautiful Day int he Neighborhood) mesélte el. több»
 
Azon ritka mozik közé tartozik, amit nem elég egyszer megnézni, mert hangulata, mondanivalója mélyen nyomot hagy az emberben és a film megnézése után is ott marad a fejekben. több»
 
Az Egy kivételes barát ambivalens alkotás. Egyszerre mély és felszínes, magával ragadó és unalmas, bölcs és bölcselkedő. Színészei elsőrangúak, karakterei kevésbé. több»