A Bazi nagy görög lagzi 3 egy 2023-as amerikai romantikus vígjáték, amelyet Nia Vardalos írt és rendezett. Mától nézhető a SkyShowtime-on.

Ez a Bazi nagy görög lagzi franchise harmadik része, a film főszereplői Vardalos, John Corbett, Louis Mandylor, Elena Kampouris, Gia Carides, Joey Fatone, Lainie Kazan és Andrea Martin. Ez az első olyan alkotás, amelyben nem szerepel Michael Constantine (aki 2021-ben halt meg). A forgatásra a görögországi Athénban került sor 2022 júniusa és augusztusa között.

A filmet az Egyesült Államokban 2023. szeptember 8-án mutatta be a Focus Features. Általában negatív kritikákat kapott, világszerte 39 millió dolláros bevételt ért el.

Itthon a SkyShowtime-on érhető el.

A történetről röviden:

Gus Portokalos és Ian édesapja, Rodney egy évvel ezelőtti halála után a Portokalos család a gyásszal küzd. Nick, aki most külön él, hazatér, és éretlen viselkedést tanúsít. Athena és férje, Yianni ápolják a demenciával küzdő Mariát. Toula és Ian, bár boldog házasságban élnek, a szülői lét kihívásaival szembesülnek, miközben lányuk, Paris tudtukon kívül küzd az egyetemmel.

Victory, egy távoli rokon és Gus szülővárosának, Vrisinek a polgármestere meghívja a családot egy találkozóra. A repülőn Voula néni bemutatja asszisztensét, Arisztotelészt, Paris kollégistáját, és Toula elárulja, hogy elhozza Gus naplóját, amely az élettörténetét tartalmazza, hogy ígéretéhez híven odaadja három gyerekkori barátjának Görögországban.

Megérkeznek Athénba, ahol Victory fogadja őket, városnézésre indulnak. A szinte elhagyatott Vrisiben megtalálják Gus gyerekkori otthonát, és találkoznak Alexandrával, Gus régi szerelmével. Ott Viktória bevallja, hogy nincs viszontlátás, abban reménykedik, hogy a Portokalózok felélesztik a falut. A család másnap egy közeli városba megy, ahol Toula sikertelenül keresi Gus barátait. Nick megkeresi a falu legöregebb fáját, Ian pedig összebarátkozik egy szerzetessel, aki információkkal rendelkezik a falu összes lakójáról. Eközben Arisztotelész megpróbál kapcsolatba lépni Parisszal, aki anélkül utasítja vissza a közeledését, hogy arra magyarázatot adna.

Ha szívesen megnéznéd a filmet és rendelkezel SkyShowtime előfizetéssel, akkor nincs más dolgod, mint a mozi mafabos oldalán található SkyShowtime gombra kattintani.

dráma | romantikus | vígjáték

SkyShowtime (2024.04.08.)

A nagysikerű vigjáték harmaik felvonásában folytatódik Ian (John Corbett) és Toula (Nia Vardalos) fergeteges története. A folytatásban egy görögországi esküvő van napirenden,... több»