Charlize Theron és Tom Hardy párosa kétségtelenül jól működött az évtized egyik legjobb filmjében, a Mad Maxben. Az viszont már korábban is tudható volt, hogy a forgatás nem zajlott épp zökkenőmentesen a két színész ellentétei miatt.

Bár mind Theron, mind pedig Hardy egy-egy későbbi interjúban elmondták, mennyire bánják azt, hogy nem próbáltak egy kissé megértőbbek lenni egymással, azonban ahogy Theron nyilatkozatából is kiviláglott, “a forgatási napok egyszerűen a túlélésről szóltak”.

Thern düblőre, Dayna Grant pedig egy friss interjúban részletesebben is beszélt arról, milyen is volt valójában dolgozni a párossal a Mad Max forgatásán:

“Rendkívül kemény munka volt, főként amiatt is, hogy mindkettőjükkel együtt töltöttem az időmet. Általában Charlize megérkezett a forgatásra és megcsináltuk a jelenetet, de ők egyszerűen nem akartak együtt dolgozni, szóval gyakran megtörtént az, hogy egyszerűen beállítottak Charlize helyére, hogy én csináljam meg a közös jeleneteket Tommal.”

Minden ellentét ellenére a Mad Max hihetetlen mértékű profizmusról árulkodik, Miller filmje pedig nem csupán egy halom pénzt hozott a konyhára, hanem közel 10 Oscar-díj jelölést is kapott.