Mi ez az új film, ami felrobbantotta a magyar Netflixet? (Love & Gelato - Firenzei nyár)

Megérkezett a Netflixen a Love & Gelato - Firenzei nyár, amely egy nappal a bemutató után máris az egyik legnézettebb tartalomnak számít.

Jenna Evans Welch regénye jelenleg az egyik legkeresettebb kötetnek számít az Amazonon, az ez alapján Brandon Camp rendezésében készült film pedig nem kisebb népszerűségnek örvend.

MIRŐL SZÓL?

Lina édesanyja hosszú betegség után meghal. Anya és lánya egy közös római utazást terveztek, azonban a sors beleszólt mindebbe, Lina viszont megígérte édesanyjának, hogy mindenképpen elutazik Rómába. Lina sosem ismerte az édesanyját, a közös vakáció után pedig az MIT-re fog járni, megérkezve “az örök városba” pedig azonnal úgy érzi, hogy ez teljesen különbözik mindentől, amit valaha is ismert.

Nem várat magára sokára a szerelem, a fiatal lány életében ráadásul egyből két férfi is felbukkan, akik közül nem lesz egyszerű választani, hiszen az egyikük rendkívül gazdag, addig a másikuk eszméletlenül finom fagylatot tud készíteni.

KIKNEK SZÓL?

A Netflix már korábban is azzal promózta a filmet, hogy “olyan, mint az Emily Párizsban”, így akinek bejött a sorozat, annak egész biztosan lebilincselő lesz majd a Firenzei nyár is. A Decider magazin kritikusa, John Serba pedig főként a főszerepben látható Valentina Lodovini és Susanna Skaggs alakítását emeli ki.

MEGFELELNI AZ ELVÁRÁSOKNAK

Brandon Camp nem csupán a rendezői széket foglalta el, hanem a forgatókönyvet is ő maga fejlesztette, és nagyon úgy tűnik, hogy igyekezett remek párbeszédeket, érzelmeket, drámát, humort és a temérdek fagyi mellett egy nagy adag romantikát is belepakolni a sztoriba.

FŐ A JÓ HANGULAT

Ez a film Olaszországban, a nyári hangulat pedig teljesen ragadja a nézőt, nem érdemes kihagyni, hiszen az előttünk álló forró napokban igazán üdítő élmény lehet.

dráma | romantikus | vígjáték

Lina megígéri beteg édesanyjának, hogy a főiskola előtti nyarat Firenzében tölti, ahol beleszeret a városba, az emberekbe és a "gelato"-ba. több»