Netflix: Az év egyik legnagyobb dobása Benicio Del Toróval és Justin Timberlake-kel, itt a Hidegvér előzetese

Szinte a semmiből érkezett a Hidegvér előzetese, amely a Netflix egyik nagy dobása lehet az idén ősszel.

Minden különösebb felhajtás nélkül jelentette be ugyanis a streamingszolgáltató a Grant Singer rendezésében készült produkciót, amelynek főszerepeiben nem kisebb nevek, mint Benicio del Toro, Justin Timberlake, Alicia Silverstone, Michael Pitt, Frances Fisher és Domenick Lombardozzi láthatók.

Singer neve valószínűleg kevésbé csenghet ismerősnek a legtöbbek számára. Az eddig főként videoklipek készítésével foglalkozó rendező első nagyjátékfilmes debütálásának számít a Hidegvér.

A Netflix által kiadott rövid hivatalos szinopszis szerint a cselekmény egy megrögzött nyomozó történetét követi, aki egy fiatalon meggyilkolt ingatlanügynök esetét próbálja meg felgöngyölíteni. A nyomozás során azonban egyre átláthatatlanabbá válik ez a kirakósjáték.

A Hidegvér október hatodikán debütál a Netflix műsorkínálatában, a premier napjától kezdődően pedig közvetlenül elindítható a lejátszás a film mafabos adatlapján a Hol nézheted szekcióban a Netflix logóra kattintva, amennyiben van előfizetésetek a szolgáltatónál.

72 Hidegvér  (2023)

dráma | krimi | thriller

Nichols, a kemény New England-i nyomozó rendíthetetlenül dolgozik egy olyan ügyön, amelyben semmi sem az, aminek látszik, és amely elkezdi lerombolni saját életének illúzióit. több»