A One Piece Netflix-adaptációja pozitív fogadtatásban részesült, de hamar letaszították a Netflix top 10-es listájának első helyéről, ami kérdéseket vetett fel a második évad megújításával kapcsolatban. 

Annak ellenére, hogy néhány nap alatt 140 millió nézett órát gyűjtött, a sorozat magas gyártási költségei miatt még egyáltalán nem biztos, hogy elkészül a második évad, bár kétségkívül profitálhat a szájhagyományból, és segíthet betölteni az űrt, amit az olyan befejeződő sorozatok, mint a Stranger Things hagynak maguk után. Ugyanakkor kissé aggasztó és egyben árulkodó, hogy a legnagyobb piacon (USA) az One Piece-t egy hét után letaszította a Shane Gillis: Beautiful Dogs című stand-up különkiadás.

Kritikai szempontból a One Piece 85%-os értékelést kapott (RottenTomatoes), és a Netflix történetében a legmagasabb nézettségi pontszámot érte el 96%-kal, több mint 10 000 értékelés alapján. Ez annak tekintetében különösen lenyűgöző, hogy az anime meglehetősen szenvedélyes rajongótáborral rendelkezik, amely könnyen kritizálhatta volna a gyenge adaptációt.

Ha még nem láttad a sorozatot, a mafabos adatlapról rögtön el is indíthatod a Netflix logóra kattintva, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

81 One Piece  (2023)

akció | fantasy | kaland | vígjáték

Eiichiro Oda betselling adatpációjának élőszereplős feldolgozása a Netflixen. több»